Kaktusz körmök

Végre, végre a Moyou rányomult a kaktusz és pozsgás témára és olyan, de olyan lemezeket készített, hogy hajajjj. Rögtön bele is szerettem a kaktuszos mintákba, úgyhogy amint elérhetőek lettek, már repültek is hozzám a növénykék. Ez az első manikűröm ezzel a nyomdapalettával (Hipster 16), de biztosan nem az utolsó.




Az alapszínem a kellően visszafogott ILNP Paper Route, ami a kedvenc nude jellegű lakkom az utóbbi időben. A nude mondjuk idézőjeles, sokkal inkább piszkosfehér, majdnem szürke színe van, és önmagában is nagyon szép, de bármilyen másik színt is elbír és jól ki lehet egészíteni. Ahogy most én is tettem, először is sárgával, mert teljesen bele vagyok habarodva most ebbe a színbe. Ez a Mundo de Unas Pastel Yellow, ami hát annyira azért nem pasztell, de fogjuk rá.


A hüvelykujjamon még némi zöldet, türkizt is segítségül hívtam, és próbáltam egy színátmenetes dolgot készíteni az egyik  fordított mintából - hát ezt még asszem gyakorolni kell. Azért talán kivehető középen a pozsgás? A többi ujjamon inkább a paletta középső sorából válogattam, és jajj olyan nagyon cukik ezek a minták! Nagyon eltalálta ezt most a Moyou, rég hozott lázba tőlük bármi is.




No comments :

Post a Comment

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!