Cupcake Polish - Shuttle Ride


Nagyjából ezermillió lakk van, amiről szeretnék írni, úgyhogy vágjunk is bele, és teljesen random kezdjünk egy új márkával, ami nem más, mint a Cupcake Polish. Még régebben szerettem bele egy másik színbe tőlük (egyszer, ígérem, egyszer minden lakkról lesz bejegyzés, az első CP lakkomról is!) és mivel a Naillandnél jelen vannak, ezért folyamatosan a radaromon voltak. Aztán Lakkomlakkom Edina megalkotta a saját színét, a Shuttle Ride-ot és tudtam, hogy eljött az idő egy újabb sütilakkhoz.


A Shuttle Ride egy ezüst holo lakk, ami önmagában nem hangzik valami csábítóan, láttunk már ilyet. Ami viszont nagyon különlegessé teszi, és ami szerintem a márka erőssége (legalábbis így három lakk alapján ezt tudtam leszűrni) az a milliónyi színes mikroglitter, amik lila, zöld és néha kék színben játszanak. A természetes fényben készült képek annyira nem adják vissza ezt a színjátékot, úgyhogy mindenképp nézzétek meg Edina képeit is, úgy garantált a szerelem első látásra.


A holografikus hatás magában az alapszínben és a mikroglitterekben is megvan, így veszettül tud csillogni, még esős, szürke időben is. Ahhoz képest, hogy mikroglitteres lakk, tök jó a fedése is, két réteg bőven elég belőle, és gyorsan meg is száradt. Lemosáskor egy kicsit ragaszkodóak a glitterek, de nem vészes, volt már rosszabb.


Napsütésben (és az alábbi béna vakus képen) még durvább a csillogás, előjön az alaplakk lineáris holója is. Tényleg szemet gyönyörködtető, bár lehet, hogy elfogult vagyok a blogger kötődés miatt. :-) Akárhogy is, a Cupcake Polish-ra érdemes odafigyelni, főleg amíg ilyen szépségek kerülnek ki a kezeik közül.


4 comments :

 1. Nekem ez az egyik kedvenc lakkmárkám az indie lakkok közül. És a kedvenc lakkom, színem a Berry Good Looking. A megjelenése óta semmi sem üti ki a nyeregből. (-: A fenti színen is gondolkodtam, de mint lilaimádó...... (-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egy lila nálam is landolt tőlük, pedig nem is vagyok annyira oda ezért a színért. De a Unicorn kollekcióból muszáj volt választanom egyet, és a Believe volt az egyetlen, amihez nincs hasonlóm. :)

   Delete
 2. Jaj, de jó rajtad látni és azt olvasni, hogy tetszik!!! :):):):):) <3

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!