F.U.N. Lacquer - Orion és a karácsonyi körmeim

Az a szuper hírem van, hogy végre megérkezett a laptopom (és ezt most nem kell visszaküldeni hibás monitor miatt, je!) úgyhogy az utolsó akadály is elhárult, ami közém és a blog közé állt. Úgyhogy le is ültem szépen megszerkeszteni az alábbi képeket, hogy végre megírhassam ezt a bejegyzést az idei karácsonyi manikűrömről.


Ez volt az utóbbi idők kedvenc manikűrje. Nem sokat vettem elő a nyomdalapjaimat az év során, de mostanában kedvet kaptam hozzá, és megint meg kell állapítanom, hogy ez mennyire jó móka. Különösen mióta szereztem egy átlátszó nyomdázót, amivel még egyszerűbb az egész folyamat.
A manikűrt az Instagramon találtam Tündinél, és annyira beleszerettem, hogy nekem is meg kellett alkotnom a magam verzióját. Ami nagyjából azonos lett az eredeti művel? Upsz.
Alapnak a F.U.N. Lacquer Orion nevű lakkját használtam, ami szerelem volt első látásra és egyébként ez az egyik első lakkom a márkától. Eszméletlen jó a minősége, két vastagabb rétegben tökéletes, és nagyon tartós. A sötétkék alap enyhén holografikus csak, így a lakk sava-borsát inkább a színes pelyhek adják. Mondhatnám, hogy they put the FUN in F.U.N. Lacquer! Az alábbi napsütéses képeken látszik a holo is egy kicsit. (Egyébként csak engem zavar, hogy az N betű után nincs pont?)Az égősor a Moyou Festive 06-os palettájáról származik, ezt fehérrel nyomdáztam a körmömre, majd az égőket kiszíneztem, mert úgy tűnik, hogy idén a színes égőkre vagyok rákattanva. Az alábbi színeket használtam kiegészítésként:
NYC - Belvedere Purple, NYC - Jade, essence - Love is in the Air, OPI - Coca-Cola Red

4 comments :

 1. Úgy örülök, hogy visszatértél, pont a napokban gondoltam rád. :)

  Nagyon szép lett a manikűr, idén nekem is a színes fények a kedvenceim, talán csinálok is valami hasonlót. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tudom ajánlani, mert abszolút jókedvem lett, ahányszor csak ránéztem a kezemre. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!