I love fall

Annyira szép Berlin ősszel! Millió színben pompázik az a rengeteg fa, ami a városban van, és ez bizony engem is megihletett és muszáj volt egy igazán őszi manikűrt készítenem. Én ezt szó szerint vettem, vagyis a színes leveleket a körömömre nyomdáztam, több színnel, színátmenetekkel, pont úgy, ahogy a természetben is láttam.


Elővettem szépen az összes narancsos, pirosas, sárgás lakkomat (meg egy csipet zöldet), és egy semleges alapszínt. Még a tökéletes nyomdalemezem is megvolt a művelethez, mivel a csodás levélmintás Born Pretty Store lemezen őszi falevelek is helyet kaptak. Aztán a lemezre összevissza felpacsmagoltam a lakkokat és így nagyon klassz színátmeneteket kaptam.


Nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle narancs lakkom van, ami ráadásul mind szuper nyomdalakk is egyben (igaz csak világos alapon, de akkor is). A két Mundo de Unas lakk is remekül passzolt ebbe a kavalkádba. Ugyan először inkább tavaszi színekként tudtam őket elképzelni, de a levelek is pont ebben a sárgában, néha még kicsit zöldben pompáznak, úgyhogy jól illenek az őszhöz is. Lentebb az összes lakkot felsoroltam, szép kis lista lett.
Nagyon tetszik magamon ez a manikűr, és bár lassan mindenhol jönnek a karácsonyra hangolódó posztok, azért én még maradnék egy kicsit az ősznél. Remélem, ti is! :-)Alapszín: OPI You're So Vain-Illa
Nyomdaszínek: Mundo de Unas Pastel Yellow és Lime, essence Cherry Cherry Girl, Catrice MAN, GO Tango, NYC Love Never Dies, Manhattan Sunrise Saga
Nyomdalemez: Born Pretty Store BP19 (amire a 10%-os HWSQ10 kódom még mindig él)
Fedőlakk: Catrice Ultra Stay & Gel Shine

17 comments :

 1. Imáááádom! Annyira hangulatos, gyönyörűen sikerült, a színek is mesések. :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm szépen! Jajj a színek, igen igen, köszönjük meg a természetnek. :)

   Delete
 2. Csodaszééép lett! Egyet értek Veled. Élvezzük ki, hogy itt az ősz. A karácsonyig még van idő :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Így van! Őszre fel! Köszönöm. :)

   Delete
 3. gyönyörű lett :) nagyon ízléses mani!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, örülök, hogy nem lett túl sok. :)

   Delete
 4. Ez annyira csodaszép!! És igen, én úgy érzem, ilyenkor még korai a karácsonyra készülni, hiszen még nemrég kezdődőtt az ősz (vagy csak én érzem így..?)...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi szépen! Hát, megy már egy ideje az ősz, meg most már amúgy is lehullik szinte az összes levél, és kopár is lesz minden, szóval elhiszem, hogy a karácsony ennek vigasztalásaként jön már elő. De majd ráérünk erre decemberben. :)

   Delete
 5. Annyira szép lett!!! Már többedszerre nyitottam meg a bejegyzést, mert mindig nézegetnem kell. *_* Igazi ősz! :) :) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi Rita! :) Örülök, hogy ennyire tetszik.

   Delete
 6. Jaj, gyönyörű lett, ezt úgy ahogy van elfogadnám a körmeimre. *_*

  ReplyDelete
 7. Gyönyörű lett, imádom a leveles mintákat :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!