a-England - Virgin Queen


Ezt a lakkot még valamikor az év elején szereztem meg, de a tavaszhoz közeledve rá sem bírtam nézni. Totál csalódás volt, és a finom pasztellekre és élénk színekre vágyó akkori énem elszontyolodva nézegette ezt a meghatározhatatlan színű valamit. Sejtettem, hogy ősszel majd több kedvem lesz hozzá, de arra nem is számítottam, hogy ez lesz AZ őszi lakk.


Merthogy ez a lakk tényleg maga az ősz. Ha rásüt a nap, akkor melegebb, óarany arcát mutatja, néhány szögben pedig szinte már antracitszürkébe megy át. A pontos színe egyszerűen meghatározhatatlan, mert teljesen egyedi, semmi hasonlóval nem találkoztam még. Jó, hogy többnyire a labradorit köves gyűrűmmel szoktam viselni, mert feltűnt, hogy mennyire hasonlít rá a lakk, úgyhogy ha lenne olyan, hogy labradorit színű, akkor ez abba a kategóriába tartozna.


De most nem olyan? Ami még igazán hasonlóvá teszi őket egymáshoz az a lakkban és a kőben egyfomán megcsillanó kékes fény. A lakknál mondjuk csak akkor látszik, ha igazán közelről vizsgálom, vagy akkor, amikor a holografikus csillogást sikerül belőle előcsalogatni. De vitathatatlanul ott van benne, szóval igen, a Virgin Queen egy labradorit színű lakk.


Ezek a képek már napfényben készültek, és elég jól látszik, hogy az arany kerül inkább előtérbe. Viszont amikor a holo felcsillan, akkor meg már megint szürke. Varázslatos! Annyi arca van, hogy egyszerűen hihetetlen, hogy mindegyik képen ugyanaz a lakk szerepel.


A Virgin Queen is ugyanolyan fantasztikus minőségű, mint az a-England lakkok általában. Egy rétegben szinte tökéletesen fed, de ha még gazdagabb színt szeretnénk, akkor mehet a kettő - a képeken is így látható. Az én ízlésemnek egy kicsit sűrű ugyan, de egyáltalán nem nehéz felkenni, ráadásul pillanatok alatt megszárad. Nem szárad különösebben fényesre, de most kivételesen nem is bánom, mert ehhez a színhez jobban passzol ez a kicsit mattabb finish.
Tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a lakkról, és nálam egyértelműen ő az ősz nyertese. És nektek mi a kedvenc őszi lakkotok?

6 comments :

 1. Egyszerűen behatárolhatatlan a színe számomra. Nem tudom eldönteni,hogy imádom vagy utálom. Az arannyal nem vagyok nagy barátságba amúgy. Néztem a képeidet és egyszer tetszett máskor meg neeeeeem. #nemvagyokképesdönteni xD :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nehéz döntés igen, tavasszal még én is az utálók körébe tartoztam. :) De lehet, hogy csak adni kell neki egy esélyt.

   Delete
 2. Uramisten ez gyönyörű *-* Elképesztően különleges szín, nagyon körülhatárolhatatlan, de nagyon tetszik. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!