Újdonságok otthonról


Az elmúlt 10 napot Magyarországon töltöttem, és a sűrű programba szerencsére be tudtam iktatni egy kis Glamour napozást és egy Nailland látogatást is, úgyhogy most megmutatnám, hogy miket hoztam haza magammal. Tudom, tudom, "otthonról" meg "haza", ne is kérdezzétek.

Kezdjük a Naillanddel. Nagyjából 10 percet tudtam eltölteni a standnál, mert az időkeretem nagy részét elvette a Nyugatihoz utazás - őszintén remélem, hogy legközelebbre már kinyit az Árkádbeli bolt is. Azért így sem távoztam üres kézzel, és gyanítom, hogy még több minden is jött volna, ha tovább maradok. Nem volt konkrét tervem, csak azt vettem meg, ami megtetszett, de végignézve a kollekciókat, swatchokat, infokat, mindegyiknél megállapítottam, hogy pontosan azokat válogattam ki, amit a legszebbnek tartok, szóval nagyon jól döntöttem az összes lakknál. Az ILNP teljesen elvarázsolt, annyi de annyi finomságot lehet nézegetni náluk, hogy nem tudtam betelni velük. Két lakk jött is velem: az Ultra Holok közül az Honor Roll és a tavaszi kollekcióból a Fame. Két különböző finish, két külön világ, de mindegyik elképesztően szép, és most, hogy élőben is végignézhettem az Ultra Holok választékát, nem sok olyan lakk maradt, ami ne került volna fel a kívánságlistámra. A Zoya Nori ugyan nem feltétlenül az a lakk, amire kifejezetten vágytam volna, de mikor megláttam, hogy féláron kapható, nem volt több kérdésem. Szerintem jól tettem, de megmutatom majd a blogon is.
Ezer és egy évig vacilláltam az ILNP Mountain View és a piCture pOlish Escapades között, végül az utóbbi győzött. Nem bántam meg, millió swatchot néztem meg azóta mindkettőről, és ugyan csak hajszálnyival térnek el, nekem az PP lakk tetszik jobban.
Nem igazán akartam nyomdalakkokat venni, de mikor megpillantottam, hogy van világos zöld (Lime) és citromsárga (Pastel Yellow) is a Mundo de Unasnál, nem tudtam őket otthagyni. Elvégre ezeket a színeket szinte lehetetlenség sima körömlakk formában megtalálni, és ha nem is most, de tavasszal kifejezetten hasznos lesz, hogy megvannak.


A Glamour napozás nekem annyiból állt, hogy elmentem a Müllerbe, és rávetettem magam az itt nem kapható márkák pultjaira. A Bourjois La Laque fehér lakkja, a White Spirit régóta motoszkált a fejemben, úgyhogy a fehér lakkos nyár után is folytatódik a próbálgatás. A Bourjois pult egyébként nagy csalódás volt, hiába szerettem volna krémes pirosítót, nem volt, a Rouge Editionok közül pedig egyetlen szín sem tetszett igazán, hiába szerettem volna kipróbálni valamelyiket. A Rimmel Peachella igazából csak azért fogott meg, mert Rimmel, és mert kevesebb, mint féláron volt, de azért nagyon kíváncsi vagyok rá. Igazából mást nem igazán éreztem kihagyhatatlannak tőlük, úgyhogy talán nem is hiányzik annyira ez a márka, mint gondoltam. A L'Oréal rúzst véletlenül szúrtam ki, és nagyon megörültem neki. A márka vörös-sztáros kollekciójánál már írtam a Julianne lakkról, a rúzs párja viszont nem passzolt annyira hozzám, úgyhogy azt nem vettem meg. Otthon viszont most az eggyel korábbi nude kollekció fut, amiről itt lemaradtam, úgyhogy végre végre enyém a Julianne's Nude. (Itt amúgy a sztáros kollekciók most rózsaszínnel támadnak, szerintem az is várható otthon előbb-utóbb.) Végül, de nem utolsó sorban egy kaviáros fátyolmaszk is a kosaramba került, amiről Suzynál olvastam épp a Müller látogatás reggelén. Kíváncsi vagyok rá, van most már egy pár fátyolmaszkom a Happy Skin egyik soron következő posztjához.


+1 Nem otthonról, hanem már az itteni reptéren vettem meg a Glamour novemberi számát, amihez egy mini Chanel rúzst mellékeltek Arthur színben. Még nem próbáltam ki, mert a mini tényleg mini, és nem akarom elpazarolni, de mennyire kúl már ez a magazintól!

7 comments :

 1. És főleg, hogy az Arthur került a magazinba - az az egyik leggyönyörűbb árnyalat szerintem. ♡
  Szuper dolgokat vettél, a Bourjois fehérjével szemezek én is egy ideje, meg a PP körömlakkal. És most már tényleg muszáj lesz csekkolnom azt a fátyolmaszkot nekem is. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nagyon szép színek vannak, az biztos, nekem a Coco a kedvencem.
   Netti, a PP lakk az neked kell, mert az mindenkinek kell! De tényleg. :)

   Delete
  2. Ez annyira igaz, az Escapades mindenkinek kell. *_* :):)

   Delete
  3. Köszönöm a megerősítést, Edina! :)

   Delete
 2. Nekem a Fame megvan, és nagyon szeretem, szerintem csodálatos, olyan sok arca van! A My Shin Ni fátyolmaszkok közül az Aloés a kedvencem, egyszerűen oda vagyok érte, annyira jó! Biztosan ez is jó lesz. ;) O, az a chanel rúzs..... Nem vagyok egy nagy rúzshasználó egyén, de ezt biztosan én is kapásból megvásároltam volna. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egy piros Chanel mindenkinek jár. :)
   Azt olvastam a maszkokról, hogy mindegyik jó, végülis ha jó a hatóanyag rajta, akkor nem lehet nagy gond. Az aloes nem vonzott, mert inkább a tiszta aloe gélre szavazok, de szerencsére többféle is volt, és ez a kaviáros jól hangzik.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!