piCture pOlish - Escapades


Alig vártam, hogy részletesebben is megmutathassam ezt a lakkot, mert már az első felkenéskor teljesen lenyűgözött. A piCture pOlish amúgy is kezd egyre inkább a gondolataimba férkőzni, mert egyre szebb lakkokat alkotnak, és egyre gyakrabban lágyulok el értük. Hjajj.


Ahogy az előző bejegyzésben írtam, ez a lakk egyáltalán nem volt kívánságlistás, viszont élőben annyira elvarázsolt, hogy nem tudtam otthagyni. Már az üvege is úgy néz ki, mintha egy egész kis univerzum lenne beletöltve, pedig az első két kép csak sima, szűrt fényben készült.


Napsütésben még szebb, hihetetlen, hogy milyen mélynek tűnik a lakk, pedig csak pár holografikus pelyhecske van benne. Mégis, mintha valami varázslat lenne. Két rétegben értem el ezt az intenzitást, de talán egy harmadikkal még lehetne fokozni. Nagyon szép, ahogy az egyszerű kis méregzöldnek tűnő lakk hogy megy át kékbe a csillogó pelyhek miatt. Nem lehet megunni a nézegetését és sajnos szavakkal sem tudom jól visszaadni a szépségét.


A minősége is kifogástalan, ahogy írtam, két rétegben jól fed, és egyszerű felkenni is. Fedőlakkot sem feltétlenül igényel, legalábbis az első képen még szuper fényesnek tűnik, de a közelebbi képeket nézve, lehet, hogy mégiscsak kellett volna rá.


Természetesen körülnéztem a lakkjaim között hasonló után kutatva, és rögtön két másik darabon is megakadt a szemem. Az a-England Saint George és a Colour Alike Winter Holoi közül az 501-es számú is ebbe a méregzöld-teal színcsaládba tartozik, de ahogy látjátok a képen az Escapades azért más jellegű. Ráadásul míg pl a Saint George egyértelműen teal, a Colour Alike pedig inkább zöld, addig az Escapades hol egyik hol másik kategóriába esik.


Nagyon örülök, hogy a gyűjteményembe került ez a lakk, sőt azt hiszem, hogy egy új kedvencet avathatunk. A PP pedig kezd az egyik szívem csücske lenni.

2 comments :

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!