Colors by Llarowe - The Mighty Red Baron


Jöjjön akkor életem első Colors by Llarowe lakkja, a The Mighty Red Baron. Egy csere során jutottam ehhez az üveghez, ezért még a régi címke van rajta, ami ugyan egy kicsit zavar, mert nekem az újabb verzió jobban tetszik, viszont egyáltalán nem ez a lényeg, hanem az, ami belül van. Felhívnám a figyelmet, hogy a képek csak a töredékét tudják visszaadni a lakk igazi valójának, kéretik egyéb képeket keresni/Nailland standon megtapizni, mert úgy biztosan szerelem lesz nektek is.


Első pillantásra egy egyszerű csillogó piros lakknak tűnik, de ennél sokkal sokkal többről van szó. A pirosnak a hidegebb tónusai közé tartozik ez a lakk, ami egy nagyon jó hír nekem, mert így teljesen egyedülálló a gyűjteményemben. A PP Bridget ugrott be elsőnek, mikor megláttam a bárót; azt gondoltam, ahhoz talán hasonló lehet, de közük sincs egymáshoz, mert az ugye aranyló, belülről világító és nem annyira holografikus lakk. Ó, igen, merthogy a mi bárónk holografikus lakk ám, nem is akármilyen. A fenti képen ez mondjuk nem látszik - természetes fényben inkább csak belülről világít szolidan, már amennyire egy ilyen piros lakk szolid tud lenni.


Méghogy a Bridget nem holo lakk! Tényleg az, na de jól látszik a különbség kettejük között: a bárónak van egy kis pinkes beütése, míg a Bridget inkább narancsos vonalon mozog. Mindkettő csodálatosan szép!Annyira szép árnyalat egyébként, egészen sötét, szinte már a bordó felé hajlik, szóval ha nem csinálná azt, amit a következő két képen csinál, bizony akkor is tetszene. Két réteg kell belőle, hogy a szín teljes valójában megjelenhessen. Fedőlakkot is tettem rá, és úgy nagyon tartós volt: majdnem egy hétig nem is volt kedvem lemosni, és semmi baja nem lett. Egyébként is elkél rá a fedőlakk, mert önmagában nem valami fényes, és az áttetsző réteg még egy plusz dimenziót, mélységet ad neki. Gyorsan szárad, az ecsete pedig a most már átlagosnak számító rövidke és vastag - kényelmes és könnyű vele lakkozni.


Ezeken a képeken talán még jobban látszik, hogy hideg tónusú árnyalattal van dolgunk, bár igazából a szivárvány összes színe megcsillan rajta és benne. Ezeket a képeket led fénnyel készítettem, de a holo hatás ugyanígy látszik napsütésben is, elképesztően szép. Kicsit sajnálom, hogy szürke, esős, ködös időben nem érvényesül ennyire, de ez sajnos a holo lakkok rákfenéje.


Szóval a The Mighty Red Baron azonnali kedvencem lett, ennek pedig egyenes következménye, hogy elkezdtem a többi CbL lakkra is csorgatni a nyálamat. Hajajj. Hajajajjjj.

7 comments :

 1. Nagyon szépséges ez a lakk! Azt megkérdezhetem, hogy azokat a kis pálcikákat, amire fel van festve a két lakk (nem tudom mi a becsületes neve) honnan szerezted be? Köszönöm! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ebayen keresd nail polish stick vagy swatch stick néven. :)

   Delete
 2. Annyira szeretem, hogy még egy tartalék darabot is vettem belőle. Aztán ahogy az már lenni szokott, a józan ész győzedelmeskedett és rájöttem, hogy nem fogom az életben sem elhasználni mindkettőt, gondoltam az egyiket eladom.
  Aztán valamilyen belső sugallat hatására felkentem mindkettőt swatch stick-re és láss csodát, indie márkáktól nem szokatlan módon, nem egyforma a kettő. Úgyhogy most meg vagyok lőve, mert épp annyira különböznek, hogy képtelen legyek dönteni közöttük és így esélytelen megválnom bármelyiktől. :D #npa #firstworldproblem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fú, és mi a különbség közöttük? Ezek szerint nekem a régebbi verzió lehet meg, nem? Én sem tudnék dönteni, nekem is van egy csomó nagyon hasonló, szinte ugyanolyan lakkom, de azok a nüansznyi különbségek, ahh. Lehet, hogy pont az kell majd egy nail arthoz, és emiatt nagyon nehezen tudok megválni bármelyiktől is. :-)

   Delete
 3. Egyszerűen csodálatos ez a lakk!! (-:

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!