Essie - Vibrant Vibes

Tudjátok, hogy nem vagyok oda az Essie lakkokért, most mégis egy Essie lakkról lesz szó. Nemrég a boltokba került a nyári Neon kollekció, ami egyrészt meglehetősen fura volt így szeptember elején, másrészt egy olyan zöld volt benne, ami mellett egyszerűen nem tudtam elmenni. Úgyhogy végül elhoztam, és legnagyobb megelepetésemre imádom ezt a lakkot! Íme, a Vibrant Vibes.


Kezdjük azzal, hogy valószínűleg az Essie-t sem kerülte a fejlesztési igény az évek során, aminek őszintén örülök. A néhány évvel ezelőtti lakkjaik számomra túl sűrűek, nehezek voltak, ráadásként a vékonyka ecset sem könnyítette meg a felkenésüket. Most viszont az ecset is teljesen más, mint eddig (széles és lapított), és a lakk állaga is egy kicsit könnyebb, vizesebb lett. Ez utóbbi megállapítás persze lehet, hogy csak kivételes dolog, és csak erre a lakkra/kollekcióra igaz, de én nagyon örülök neki, mert ezért a lakkért biztos, hogy gyakrabban fogok nyúlni, mint a többi Essie-ért. 


A China Glazenek volt idén egy neon pasztell kollekciója, én pedig nem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet valami egyszerre neon és pasztell is. A kettő számomra totális ellentétnek számít. De most már tudom, hogy mit is jelent, mert a Vibrant Vibes pontosan ebbe a kategóriába sorolható. 


Amikor először felkenem, akkor még neon lime zöld, majd a második réteggel fokozatosan veszít a neonosságából. Nem tudom, milyen varázslat ez, de tényleg így van. Mire a két réteg megszárad, addigra már egy szolidabb almazöld néz vissza rám. A finishe félmatt, ami ezzel a színnel nekem annyira nem tetszik, de csak egy réteg fedőlakk, és máris tökéletes. 


A zöld fakítását tovább fokoztam azzal, hogy fehérrel nyomdáztam rá - így végérvényesen a pasztell kategóriába került. Amikor a már nyomdázott, kész jobb kezemet és a még csak egy réteges bal kezemet összehasonlítottam, akkor nem nagyon tudtam elhinni, hogy ugyanaz a lakk van mindkettőn. Szóval színváltós is egyben.A nyomdalemez egyébként a Moyou Illusion kollekcióból a 02-es. Nagyon betalált nálam ez a koncepció, és az a legjobb, hogy a totál őrült mintákat ilyen szuperül lehet vegyíteni - minden passzol mindenhez, és nem éreztem furának azt, hogy mindegyik körmömön más a minta, mert mindegyik egyformán zizire sikerült. 

10 comments :

 1. Önmagában nagyon szép ez a körömlakk :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, akkor a nyomdázott verzió nem jött be annyira? :)

   Delete
 2. Jajjj ez most felkerül a kívánságlistámra :D Elrabolta a szívem :D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fú, elhiszem, annyiszor megcsodáltam én is a dmben, mert a színnek nem tudtam ellenállni, csak a márka tartott vissza. :)

   Delete
 3. Hú tökéletesen passzol ezzel a mintával, de alapból is gyönyörű:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! :) Magában is jó tényleg, de most már csak jövő nyáron for előkerülni.

   Delete
 4. gyönyörű ez a lakk és a minták is jól mutatnak rajta. :)

  ReplyDelete
 5. Hmm jól néz ki így rajtad meg a nyomdával :) De én szerintem nem szeretném magamon :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát igen, ráírhatták volna, hogy csak erős idegzetűeknek. :D

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!