Pupa Denim Jeans - Dark Blue

A múlt héten a barátnőmtől kaptam egy kis Pupa meglepetést a névnapomra (körömlakk+spirál), úgyhogy ma, a tényleges napon nem is lehet más rajtam, mint a lakk.
Nem tudtam, hogy mi hiányzik a készletemből, amíg meg nem láttam ezt a darabot: egy sötétkék texturált lakk. Noha nem éppen nyári darab, én imádom a sötétkéket, egyrészt azért, mert kék, másrészt azért, mert nem olyan darkos, mint a fekete. Van is szép számmal sötétkék lakkom (és sokat hordom őket nyáron is) de farmerhatásúm még nem volt.Bár én sok sok sok évvel ezelőtt már kitaláltam ezt a lakkot, méghozzá olyan módon, hogy életem első lakkját (ami farmerszínű volt, ennél kicsit világosabb) hozzányomtam még kicsit nedvesen a farmeremhez, aminek a mintája így átkerült a körmömre. Bár véletlen volt, mégis abszolút tetszett a végeredmény, és tök büszkén viseltem. Most meg egy egész körömlakk-ágazat épül fel a texturált lakkokból.


Szóval ez a darab sok szempontból betalált. Egyrészt ugye a száradási idő még mindig verhetetlen, másrészt meg ez a szín! Igazán mély sötétkék, ami nem teljesen matt, mert tele van ezüstös mikromikromikroglitterrel (ennyire pici, igen) amiket nem is lehet igazán látni a körmökön, csak akkor, ha nagyon rájuk fókuszálok. A felülete egyébként nem annyira érdes, mint az átlag homoklakknak, de mégis teljesen egyenletesen oszlik el a textúra, nem látványosak a homokszemek.
Gondolom ettől tartozik a denim kategóriába.


Nem tudok betelni vele, nyilván szentimentális okokból sem, na meg azzal sem, hogy mennyire jól választott nekem a barátnőm. Szóval köszönöm még egyszer! :-)

6 comments :

 1. Gyönyörű ez a szín és a díszített manikűr is. :)

  ReplyDelete
 2. ooooh de csodaszép! *-*
  Boldog névnapot! :)

  ReplyDelete
 3. Miattad vettem meg tegnap ezt a körömlakkot, elképesztően gyönyörű ez a manikűr, szerintem el fogom én is készíteni <3 mert vettem egy nyomdalemezt is, megtörtem :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Óóóóójeeeeee! Melyiket választottad? :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!