Nail Stamping Challenge 2.0 - Geometric


Az utolsó előtti kör jön ma, lassan véget ér a kihívás. Ezen a héten a geometria kerül sorra, legnagyobb örömömre. Matekból is szerettem ezt a részt, úgyhogy nem csoda, hogy a mai napig megdobogtatják a szívemet a geometrikus formák. Szeretem a szabályosságot, a szimmetriát.
Azt is rögtön tudtam, hogy melyik nyomdapalettát fogom használni: a Moyou Hipster 8-ast, hiszen ezt pont a geometrikus formák miatt vettem meg. Már csak azt kellett kitalálnom, hogy milyen színek passzolnának leginkább a választott mintákhoz.


A választásom egy színátmenet lett ismét, mégpedig a liláskék-kékeslila (vagyis a vicces blurple) családból. Nemrég megszereztem az a-england Dancing with Nureyev lakkját, ami elsőre némi csalódást okozott. A színe ugyanis nagyon emlékezetett a piCture pOlish Eyre lakkra, ami ugye hatalmas kedvencem, és hozzá képest a DwN egy kilúgozott utánzatnak tűnt. Végül azért megbarátkoztam vele, de tudtam, hogy készítenem kell egy átmenetet a két színnel, mert tényleg mintha egymásnak teremtették volna őket. Az a-england lakkot azért magában is megszerettem, talán csak a tavasz kellett hozzá.Elég csalókák a színek a képeken, az a-england lakk alig akar látszódni, de higgyétek el, ott van az. Talán a hüvelykujjamon a leginkább látványos, ezért is az a kedvencem.


Amiket használtam: Essence - Stamp me! white, a-england - Dancing with Nureyev, piCture pOlish - Eyre, Moyou Hipster 08

12 comments :

 1. Pontosan ez a véleményem a két lakkról, csak nem tudtam megfogalmazni, de basszus a DwN tényleg kopottkás egy Eyre után, pedig imádás volt mindkettő amikor megvettem. azt meg tudod, ha geometikus formák nálam mindig nyerő, egyszerűen gyönyörű ez a manikűr. Nincs nyomda lemezem, de kettőt már fejben választottam fejben miattad. Ez a hipster és egy flamingós volt még talán, annyira jóók!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Netti, muszáj kipróbálnod a nyomdázást! Annyira egyszerű, és a Moyou lemezek a kezdőknek is tökéletesek. Csak vigyázz, mert nagyon rá lehet kattanni. :D

   Delete
 2. *geometrikus formA, nem többes szám, na - már bekábultam a falfestéktől, nem tudok rendesen írni - :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azért ne kábulj be teljesen! :)

   Delete
 3. Hm, ezt a két lakkot én is kipróbálom egymással. Fel sem tűnt eddig amiről írtál, pedig megvan a két lakk. A manikűr nagyon szép lett!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Örülök, hogy ilyen felfedezést tudtam akkor mutatni, tényleg próbáld ki őket együtt, érdemes. :) És köszönöm!

   Delete
 4. Gyönyörű ez a manikűr minden passzol egymáshoz! ^_~

  ReplyDelete
 5. Imádom, nagyon szép lett! :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!