Nail Stamping Challenge 2.0 - Favourite Pattern

Eljött az utolsó kör a kihívásban. Ezúttal a kedvenc mintánkat kellet használni, ami nekem az utóbbi időben nem meglepő módon a levélmintákat jelenti. Bár az első körben ezt már ellőttem, ez nem akadályozott meg abban, hogy ismét a leveles nyomdalapokhoz nyúljak, csak ezúttal kicsit más stílusban alkottam.


Míg az első leveles mintám vidám és tavaszi/nyári volt, most egy olyan manikűrt készítettem, ami elegáns, és bármikor megállja a helyét. Nagyon egyszerű dolgot találtam ki: fehér körmökre nyomdáztam arany és bronz leveleket, így egy nagyon kifinomult és visszafogott manikűrt kaptam. Egy kicsit az ókori római viseletet juttatja eszembe ez a kombináció: fehér tóga + arany babérkoszorú, pont passzolna hozzájuk ez a manikűr. :-) Oké, kicsit talán elragadott a fantáziám.


Szerettem volna színátmenetet készíteni az arany és a bronz nyomdával, de nem lett túl látványos a dolog. Ha megfigyelitek, a hüvelyk és a mutató ujjamon csak arany színűek a levelek, a középső és gyűrűsujjon mindkét szín jelen van, a kisujjam pedig teljesen bronz. A nyomdalakkok hasonlóbbnak bizonyultak, mint gondoltam, úgyhogy se a képeken, se élőben nem látszik az, amit elképzeltem, de annyi baj legyen.


Amiket használtam: Rival de Loop Young Coconut Milk, Rival de Loop Precious Gold, Mundo de Unas Bronze, Born Pretty Store  BP19 

A lemezt a Born Pretty Store kínálatából választottam, nagyon elégedett vagyok vele, könnyű volt róla felvenni a mintát, és szinte tökéletesen traszferáltam a körmeimre. A trükk csak annyi, hogy görgető, könnyed mozdulattal kell felvenni a mintát, nekem csak így működött szépen. Ha szeretnétek megrendelni, akkor a HWSQ10 kóddal 10% kedvezménnyel tudjátok beszerezni.


Összegezve nagyon nagyon jó ötlet volt résztvenni ezen a kihíváson, teljesen kiélhettem benne a kreativitásomat, és ha lehet, akkor még jobban beleszerettem a nyomdázásba. A kedvencem végül tényleg a pávás manikűr volt, de igazából az összeset újráznám, mert nagyon jó kis témáink voltak ezen a másfél hónapon keresztül. Biztos vagyok benne, hogy bár most pihenek egy kicsit, de nem ez volt az utolsó kihívásos sorozat a blogon.


13 comments :

 1. Hát ez...hát ez.....ez elképesztően szép lett!!! *_* Eszembe nem jutott volna, hogy arannyal nyomdázzam a levélkéket, most meg majd megveszek érte. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Csinááálj te is! Rajtad még sokkal sokkal szebben fog mutatni, mint az én rövid kis körmeimen! :))

   Delete
 2. Nagyon szép lett!!!! :) Én is imádom a fehéret arannyal, főleg nyáron. A RDL fehér lakkja milyen minőségű? A boltban már többször forgattam, de eddig mindig visszatettem. Neked hogy vált be, hány réteges?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, szerintem is nagyon nyári, télen inkább az ezüst-fehér passzol nekem. :) A fehér lakk nekem nagy kedvencem, tervezek is egy fehér lakkos összehasonlítást. Az a legjobb benne, hogy nem olyan, mint a fehér lakkok nagy része. Arra a hibajavító szerűen fehér, krém finishre gondolok. Ez sokkal inkább tejszerű, nagyon nagyon kellemes látvány. Emiatt legalább 2, de ha nem egyenletesen kenem, akkor akár 3 réteges is, de nagyon hamar szárad, szóval nem bánom egyáltalán. Amennyibe kerül, annyit megér, mert teljesen egyedülálló a fehér lakkjaim között. Olyat is szoktam vele, hogy használok alapnak egy hibajavítós, erősebb fehéret, majd a második, kiegyenlítő rétegnek ezt kenem fel, és akkor majdnem olyan tejszerű, mint magában, csak kevesebb réteget használtam.

   Delete
 3. Nagyon szép lett és elegáns is arany szín miatt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! :) Hát igen, az aranynál elegánsabbat az ókor óta sem tudtak mutatni. :D

   Delete
 4. Gyönyörű lett ez is. <3

  ReplyDelete
 5. super pretty and elegant! <3 i like all your manis for this challenge!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very very much, I really enjoyed the challenge, and I think you can tell. :)

   Delete
 6. Hát ez...csodás! Imádom a fehér-arany kombót, meg hogy képes vagy ezeket megcsinálni:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ez volt a legegyszerűbb talán az összes közül. :) Ha még nem próbáltad, akkor vágj bele a nyomdázásba, végülis erről szólt ez az egész kihívás. :)

   Delete
  2. Á, nem szerénytelenségből mondom, de alkalmatlan vagyok erre, már próbáltam:D
   Fura, mert másfajta ilyen aprólékos munkálatokban ügyi vagyok, ez képtelenség:)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!