Nail Stamping Challenge 2.0 - Summer

Az eddigi köröket végignézve feltűnt, hogy nagyon leragadtam a világos alig-színeknél. Persze a tavasz tematikához közelebb áll a pasztell színvilág, na de a nyárnál már muszáj volt elővennem a színeket! A Pantone palettámat hívtam segítségül, és ahogy egymás mellé keveredett a Scuba Blue, a Strawberry Ice és a Tangerine már vizionáltam is a tenger felett lemenő napot.


A Pantone posztban választott színeket használtam természetesen, egy szivacs segítségével pacsmagoltam fel őket a fehérre festett körmeimre. A nyomdázást illetően nem igazán tudtam választani a tengerészes/kagylós tematika közül, így végül a Moyou Sailor 04-es paletta vegyesfelvágott mintáját választottam, amiben mindkettő megtalálható. Ennél nyáribb manikűrt tényleg nem tudok elképzelni, nekem csak a fagyi hiányzik. :-)Amiket használtam: Essence - Stamp me! black, P2 - Rebel Factor, NYC - Designer Dress, LA Colors - Sea Siren, Moyou Sailor 04


11 comments :

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!