Nail Stamping Challenge 2.0 - Girly

Félidőnél vagyunk, és végre túl azon a fordulón, amin a legtöbbet agyalódtam. Nem vagyok lányos lány, ezt már sokszor írtam, így túl furának tűnt volna az, hogy valami cuki mintát nyomdázzak valami cuki színre. Végül rátaláltam a tökéletes lemezekre: a Moyou Hipster kollekciója egy az egyben nekem szól, és nem volt nehéz "lányos" mintákat összevadászni róluk. Szóval egy vörös hajú, napszemüveges csajt és sok-sok piros rúzsos szájacskát nyomdáztam a körmeimre - nálam ez a max ebben a témában, de én nem bánom.


A színekről még: kék + piros = az egyik kedvenc kombinációm! Már olyan régóta akartam ezt a két színt együtt használni, de ezidáig nem találtam meg a tökéletes piros nyomdalakkot, ami elég élénk lenne és nem vált át lilába a kék alapon. De most végre megvan: OPI Coca-Cola Red. Tökéletes piros, ami ugyanolyan marad nyomdázás után is. A kékem a Zoya Blu, ami egy jeges világoskék, és az utóbbi időben nagyon megkedveltem. Valamiért az élt bennem, hogy ez egy nehezen kezelhető lakk, de egyáltalán nem így van, szóval mindig érdemes második esélyt adni.


A csókos ajkak a Hipster 8-as palettáról, a dögös vörös pedig a 2-esről származik, utóbbit megintcsak nail decal formában készítettem el, hogy vörösre festhessem a haját. :-)




22 comments :

 1. Azta.. imádom ezt a manikűrt!!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaj de jó! Örülök nagyon! :)

   Delete
 2. wow <333 i like it a lot!! pretty, pretty <333

  ReplyDelete
 3. Ez a manikűr hihetetlen! Mennyire kreatív! És megint nőtt a nyomda paletta listám, hála neked! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj, köszönöm, nagyon sokat agyalódtam rajta, szóval tényleg sok kreativitás ment bele. :) Bocsánat a csábításért. ;)

   Delete
 4. Hoppácska, nem is kell ahhoz rózsaszín, hogy csajos legyen! A tiéd a legjobb ebben a mezőnyben! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, köszönöm, örülök, hogy tetszik! Ezzel pedig nagyon egyetértek, sőt, minél kevésbé rózsaszín, nekem annál csajosabb. Na jó, ez csúsztatás, de tény, hogy nem vagyok rajongója a cukimuki színnek.

   Delete
 5. Uhh ez csodaszép :) <3

  ReplyDelete
 6. Nagyon szép lett!! (-: Együtt érzek, mert olyan igazi "csajos csaj" én sem vagyok, de sebaj, a manikűr nagyon illik a témához.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem is kell mindenkinek annak lenni! Attól még persze girl power! :D

   Delete
 7. Nagyon ötletes *.* ez a lakkozás úgy tökéletes, ahogy van!

  ReplyDelete
 8. Nagyon tetszik, szuper az összhatás :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!