Nail Stamping Challenge 2.0 - Animals/Nature

Annnnnyira vártam ezt a hetet! Ez volt az első olyan téma, aminél rögtön tudtam, hogy melyik palettát fogom használni: ki tud ellenállni a Moyou Tropical 06 madarainak? Én biztosan nem, minthogy a madarakat egyébként is imádom - így más állat nem is jöhetett szóba ebben a körben. Mivel a flamingót nemrég ellőttem, így most a pávára esett a választásom. Kicsit hasonló a koncepció, mint a flamingós manikűrömnél, de a színvilág miatt most sokkal de sokkal jobban tetszett a végeredmény.


A pávafej most is nail decalként készült el, vagyis a felvett mintát a nyomdázón színeztem ki, majd átlátszó lakkal lekentem, és az így létrejött körömmatricát applikáltam fel. Amellett, hogy a színezéshez nagyon jó ez a technika, ezúttal a méretezésben is segítségemre volt, ugyanis a páva fején lévő tollak egyáltalán nem fértek volna fel a körmömre, így még "matrica" korában félbevágtam, és jóval lejjebb hoztam ezt a részt. Még így sem fért fel teljesen a körmömre, de már majdnem, csak egy picit kellett levenni a mintából. (Egyébként úgy is elég dögösen nézett ki, hogy a körömágyra rálógott a teljes minta.)


A többi körmömön visszafogott maradtam, és csak ezt a pávára emlékeztető sziluettet nyomdáztam rá a világoskék alapra, viszont egy cseppet ezen is csavartam: nem tudtam eldönteni, hogy mégis melyik szín lenne a legjobb, így színátmenetesen nyomdáztam.


Amiket használtam:
Flormar Wet Look 01 (alapszín), Colour Alike 512 és 513, Yves Rocher Vert Canard, Essence Sundancer (csak a pávafejnél), Catrice Ultra Stay & Gel Shine fedőlakk (nem kente el a mintát!)


A végeredménnyel nem tudok betelni, és nem akarom elkiabálni, de azt hiszem nekem ez lesz a kedvencem az összes elkészült manikűr közül. A kihívás végén majd megmondom, hogy tényleg így volt-e.


14 comments :

 1. Gyönyörű lett! Engem már a színek magukkal ragadtak, és a mintával kiteljesedve ámulatba is estem! *_*

  ReplyDelete
 2. Wow. Nem szoktak lázba hozni a manikűrök, de ez gyönyörű. Ezt a technikát egyszer megmutatnád tutorial-ban? Még sosem nyomdáztam, de lehet, h el kéne kezdeni. :)

  ReplyDelete
 3. gyönyörű lett! :) és tényleg tök szuper a flamingósnál és itt is, hogy egy körmödön a madárka feje van, nem is tudnám eldönteni, hogy a kettő közül melyik tetszik jobban :)

  ReplyDelete
 4. Csodálatos lett! A páva egyszerűen fantasztikus kiszínezve:)

  ReplyDelete
 5. A páva egyszerűen csodaszép, nagyon nagyon tetszik!!! :)

  ReplyDelete
 6. wow, i really like it!!! <3

  ReplyDelete
 7. Nagyon köszönöm mindenkinek a kommenteket, igazán örülök, hogy tetszik a manikűr! :))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!