In my life #5

Megint egy kirándulós posztot hoztam, de annyi gyönyörűséget láttam ma, hogy muszáj megmutatnom nektek is. Mivel elég közel lakunk Potsdamhoz, így most már másodszor vettük arra az irányt, csak most nem mentünk be a városba, hanem a szélén lévő Schloss Glienicke-t látogattuk meg. Ez gyakorlatilag a királyi nyári rezidencia, ami egy nagy parkot és néhány épületet jelent. De milyeneket...Képek a tovább után. :-)


3 comments :

  1. annyira szép, meg maga potsdam is.. :) sajnálom, hogy anno kihagytam őket, de remélem lesz lehetőségem pótolni. :) több képet is elviseltem volna, nagyon hangulatosak lettek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jajj, ne is mondd, sajnos nem vittem magammal a nagy memóriakártyámat, mert nem számítottam arra, hogy ennyi minden szépséget lehet majd fotózni. A kis egy gigásom pedig hamar megtelt. De tuti, hogy visszamegyünk, és akkor nem követem el megint ugyanezt a hibát. :) Nagyon megszerettem ezt a környéket egyébként, tényleg érdemes eljönni erre is, bár gondolom sokan meglátják a térképen, hogy hol van és el is megy a kedvük attól, hogy Berlin belvárosából kiutazzanak ide.

      Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!