Color Storm


Ma mindenképp konfettieső kell, hogy hulljon, és melyik másik lakk lenne alkalmasabb erre, mint a piCture pOlish Color Storm. Nem terveztem, hogy megveszem ezt a lakkot, mert elszántan hittem azt, hogy találok olyat, ami tökéletes mása lesz - persze sokkal olcsóbban. De csak nem akart ez a dupe előkerülni, úgyhogy végül beadtam a derekamat, és megvettem az eredetit.


Igazából az tetszett meg benne annyira, hogy bár csak egy szimpla glitteres fedőlakknak tűnik, valójában nagyon jól eltalált színekben pompáznak ezek a mütyürök. Türkiz, pink, lila, fehér és citromsárga, ráadásul matt kiadásban. Ez így összességében soknak tűnik, és nem is lehet bármire rákenni, de annyira vidám harmóniát alkotnak egy semlegesebb alapon (nekem most az OPI You're So Vain-Illa lett a befutó), hogy öröm nézni. Én legalábbis folyton elmosolyodom, ahogy a körmeimre nézek,


És, hogy miért kell ma a konfettieső? Nos, azért mert ma ünnepeljük az első házassági évfordulónkat, és meg kell adni a módját, nem? :-) Hihetetlen, hogy már eltelt egy év, csodás és izgalmas volt, és a következők még sok-sok jóval kecsegtetnek. Szóval hip-hip hurrá nekünk!


17 comments :

 1. Sok-sok boldogságot nektek! :) A fedőlakk nagyon vidám és gyönyörűű!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönjük! :) És ugyeeeee, milyen kis örömbomba? :D

   Delete
 2. Sok boldogságot Nektek! Csodás manikűr lett! :)

  ReplyDelete
 3. Sok boldogságot! De durva, hogy már egy év eltelt, még csak most írtad az esküvői előkészülettel kapcsolatos bejegyzéseket... :)
  És ez a lakk csodás, igazából eddig még eszre sem vettem pedig szuper!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekem ez az egy év most olyan egy évnek tűnt ténylegesen, fura is.
   Nehéz kiszúrni a sok holo meg csillogó ingyombingyom között, de pont azért tetszett meg, mert kicsit másabb. Azért nem adom fel a dupe keresést sem. :D

   Delete
 4. Sok boldogságot!! :)
  A manikűröd is nagyon tetszik, főképp a semleges alap tetszik, hogy erre kented. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi M. :)
   Igen, nekem ezen mutat a legjobban, mert ha távolról nézem, akkor ezt én bizony a kék lakkok közé sorolom, az a legdominánsabb szín benne. Azt meg nem lehet akármire kenni. :)

   Delete
 5. :-) nagyon vidám (a körmöd is, a poszt is), és most szólok, hogy észre sem veszed, és már a huszonegyediknél tartotok majd :-) sok boldogságot addig, és utána is
  (és kíváncsi leszek a jövő vasárnapi ünnepi manikűrödre is)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, sejtem, hogy így lesz, és már alig várom. :)
   Ha a férj szülinapjára gondolsz, akkor egyszerű dolgom van: piros, sima egyszerű piros, semmi fakszni. Na meg úgyis tortasütés lesz, úgyhogy lehet, hogy maradok naturálban. :-)

   Delete
 6. Csodás ezen az alapon ez a lakk! És további sok boldogságot Nektek! :)

  ReplyDelete
 7. Gratulálok az évfordulóhoz :)

  ReplyDelete
 8. utólag is boldogságos évfordulót kívánok nektek, még sok-sok ilyen mámorosat! ;)
  a körmödnek nagyon szép ünnepi öltözetet választottál, valóban különleges ez a glitter áradat. (most el is kezdtem gondolkodni a beszerzésén... :D )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi köszi. :) Dyna, ez a lakk neked kell! Olyan kis pezsgő, mint te. :)

   Delete
  2. ^^ de cuki vagy! :) néztem, de sajnos nem volt naillandnél, de majd rákérdezek! ;)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!