Sminknapló 2.0

Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztam a blog új kinézetén, és bár határidőket is szabtam magamnak, amire szerettem volna elkészülni, sosem jött össze az, hogy a kitűzött dátumokon élesítsem az egészet. Ezért aztán feladtam, és úgy gondoltam, hogy március 9 lesz a tökéletes dátum, és ma reggel neki is álltam a hegesztésnek. Jelenleg harmonikusnak és késznek érzem az egészet, de ha bármi hibával találkoztok, akkor örülök, ha jelzitek.A frissebb, könnyedebb kinézet mellett a címkefelhő átláthatatlan boglyára is találtam megoldást: megszületett a Márkaindex, ahol az említett márkához tartozó összes bejegyzést megtaláljátok egy kattintással. Így a címkefelhőben csak azok a tagek maradtak, amik egy-egy tematikus sorozatot jelölnek. Ezzel egy kicsit talán könnyebb lesz eligazodni a blogon is.

Hogy tetszik az új külső? Remélem ti is annyira fogjátok szeretni, mint én. :-)

21 comments :

 1. Nekem nagyon tetszik ez az új dizájn! :) Pont ma gondolkoztam rajta, hogy sokkal jobban szeretem az ilyen letisztult blogokat olvasni, mint a mindenféle csilli-villi dolgokat. Szóval nekem nagyon tetszik! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaj dejó, úgy örülök! :) Az előző design sem volt éppen csillámpónis, de már nagyon untam a szürkeséget. Mondjuk most sincs színorgia, de talán egy kicsit frissebb, tavasziasabb lett. :)

   Delete
  2. Jaj, nehogy félre érts, nem az előzőre gondoltam a csilli-villis alatt! :) A te blogod mindig is tetszett nekem. :) De ez a fehérség és kékség ha lehet még jobban tetszik. :)

   Delete
 2. Szép lett, de ahogy görget lefelé az ember és eltűnik az oldalsáv, teljesen üres marad a jobb oldal, ami így fehérben kicsit fura.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem csak megszokás kérdése, minden blogon ilyen. :)

   Delete
  2. Lehet. Egy-egy bejegyzésnél nem is zavar, szóval azért ki fogom bírni :)

   Delete
  3. Ennek kifejezetten örülök, elég nagy fail lenne nekem, ha a sablon miatt iratkoznál le. :)

   Delete
 3. Nekem tetszik :) igazan jo lett!

  @ nuada Stenonis, nalam nincs uresseg. En iPaden olvasgatok es minden tokeletesen jelenik meg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igazán örülök, hogy tetszik, és jó, hogy ipaden is megy, nem is néztem meg még tableten a blogot. :)

   Delete
 4. Nagyon szép és letisztult lett, illik hozzád nagyon! <3
  Jó ötlet a márkaindex, én is gondoltam már hasonlóra, megőrjít a sok címke és az így kialakult giga címkefelhőm. Na de visszatérve hozzád - kicsit elkalandoztam - szerintem szuper szép lett, ügyes és ötletes! ;) Mondjuk én a régit is szerettem. :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, teljesen átláthatatlan volt már, így most talán nem kell annyit bogarászni. Örülök, hogy tetszik, én is magaménak érzem. A vörös csajt is bírtam nagyon, de mivel nem saját kép, ez nagyon zavart, meg hát már több éve ez volt a sablon. :)

   Delete
 5. Nagyon szép lett, a színek tökéletesek, szerintem is nagyon passzol hozzád! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, jajj, a színeket én is imádom! :)

   Delete
 6. Nagyon tetszik, jól esik ránézni. Engem valahogy megnyugtatott ez a kinézet, mikor megnyitottam az oldalt :)))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jól hangzik, akkor most már stresszlevezetést is vállalok. :)

   Delete
 7. Csatlakozom, szuper lett, ez a türkizes színvilág nagyon kellemes a szemnek, szóval visszafogott és színes egyszerre, tök jó! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, jól esik hallani, hogy nektek is tetszik. :)

   Delete
 8. nagyon szép lett, gratulálok hozzá! ^^

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!