Bridget

Ahogy tavaly Valentin-napon, úgy az idein is az aktuális kedvenc piros lakkomat szeretném megmutatni nektek. Ez most már hagyomány lesz. :-)
A mai főszereplőnk Bridget a piCture pOlishtól. Gondolom nem nagyon kell őt bemutatnom, lakkos berkekben egy eléggé népszerű színről van szó. Azt hiszem, nem sok olyasmit fogok tudni elmondani erről a lakkról, amit ne írtak volna már le róla, de azért megpróbálkozom vele.


Szóval "Bridget, a MODERN day heroine"! Sokáig nem esett le, hogy ez a Bridget bizony AZ a Bridget, vagyis Bridget Jones. A Lizzie és a Darcy nevű lakkok vezettek rá erre a felismerésre, és mikor megtörtént, máris a kívánságlistám tetején landolt a Bridget. Nekem BJ tényleg hősöm, rengetegszer olvastam a naplóit, és pont egy ilyen dögös vörös lakkot tudnék elképzelni rajta a flörtölős napjain. Mivel sokszor magamra ismertem a kalandjait olvasva, ezért úgy gondoltam, hogy jó lesz egy kicsit megint a bőrébe bújni, még ha csak egy lakk erejéig is. :-)


Szóval néhány hete az enyém lett ez a szín, és persze azonnal belopta magát a szívembe. Sokáig nem értettem, hogy mit is esznek rajta annyira, mert hát ez csak egy piros lakk, aranyló csillogással, nagy cucc, van már ilyenem. De az üveget kézben tartva (pláne a lakkot felkenve) már megértettem, hogy mire fel a nagy hűhó.


Az első három kép még csak sejteti, hogy miről is van szó (narancsos piros, arany csillámokkal - tényleg "csak" ennyi) de a következő kettőn már nagyon jól sikerült elkapni azt a kis belső világítást, ami olyan különlegessé teszi ezt a lakkot. Komolyan nem lehet leállni a nézegetésével, és a kézforgatással. Azt mondtam már, hogy amúgy fotózhatatlan? Még szorozzátok meg hárommal azt, amit a kép alapján gondoltok róla, és akkor nagyjából megkapjátok azt, hogy mennyire gyönyörű is a valóságban.  
Mint második PP lakkom, igencsak magasra helyezte a mércét. Az Eyre is különleges szépség, de azt hiszem a Bridget sokszorosan lekörözi, és máris biztos helye van a 2015-ös kedvenceim között.

  

Ahhhhhh, napfényben a legvarázsosabb! Tényleg minden fillért megért ez a lakk, és ha elfogy (amire komoly esélyt is látok), akkor biztosan újra és újra meg fogom venni, mert egy kis Bridget mindig kell az életembe. <3 

6 comments :

 1. Annyira akartam szeretni ezt a lakkot! De alaplakkal is ocsmány módon megfogta a körmöm. Így hiába gyönyörű, csak üvegben csodálom.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ezt sokaknál olvastam, ezért csodálkoztam is, hogy nálam nem fordult elő. Elképzelhető, hogy carmin van benne, általában az szokta megszínezni a bőrt, körmöt. De van azért jópár praktika, amivel eltüntethető, szerintem vétek emiatt egy ilyen kincset csak az üvegben tartani. :)

   Delete
 2. én nem szeretem a könyveket, a filmtől (csak az elsőt láttam - van második is egyébként?) meg kifejezetten viszketek, de a lakkot nagyon szeretem, az egyik kedvencem, és az én körmömet sem fogja meg, bár mindig használok alaplakkot

  ReplyDelete
  Replies
  1. Van igen. A második könyvben és filmben is jóval gyengébb szerintem, szóval ha az első sem tetszett, akkor végképp nem maradtál le semmiről.
   De az jó, hogy a lakkot így is tudod szeretni (na nem mintha sok összefüggés lenne a kettő között). :-)

   Delete
 3. A BJ filmekhez nagyon jó emlékeim kötődnek. :) A lakk pedig nem nagyon keltette fel az érdeklődésemet egészen idáig. A fotóidon annyira gyönyörű, hogy eldobom az agyam. *.*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hú, pedig még ennél is szebb! :-)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!