Moyra Berlin

A  kedvenc 2014-es lakkjaim közül jóformán mindegyiket megmutattam ilyen vagy olyan formában. Ha nem is kapott önálló bejegyzést mindegyik, havi kedvencekben, egyéb bejegyzésekben szerepeltek a körmeimen is. Egy kivétel volt: a Moyra Berlin. Úgyhogy ma jöjjön ez a lakk, így most már tényleg letudhatjuk az előző évet.


Először csak hallomásból értesültem, hogy létezik ez a lakk, és a neve persze egyből felkeltette az érdeklődésemet - kiváló stratégia volt a Moyrától, hogy bevezette a lakkok keresztelőjét. Aztán utána is néztem, de őszintén szólva nem voltam annyira oda Silk Nude formula gondolatáért, és magáért a színért sem. Hiába Berlin a neve, egy babarózsaszín lakk akkor sem kell, mert nem fogom használni.
Aztán hazalátogatáskor végre szemügyre vehettem, és rögtön bele is szerettem. Ha nem is babarózsaszín, de azért eléggé idegen nekem ez a szín: talán levendulalilaként lehetne megnevezni, de annak is egy piszkos, tompa verziója.


Felkenéskor nagyon pozitívan csalódtam. Nem vagyok annyira oda a Moyra lakkokért, régebbi szörnyű tapasztalatok miatt nem is nézegettem őket, de aztán a holografikus család meggyőzött arról, hogy igenis érdemes próbálkozni az újabb generációval. Ez a lakk (és gondolom az egész Silk Nude vonal is) pedig hihetetlenül jó minőségűre sikerült. Egy vastagabb rétegben is szép, de a gyorsabb és biztosabb száradás érdekében inkább két vékony rétegben szoktam felkenni, és így is pikk-pakk megvan a manikűr. Jók ezek a selymes lakkok, mert nyomon követhető a száradási folyamat, és amikor már teljesen matt a felület, akkor biztos lehetek abban, hogy maradéktalanul megszáradt a réteg.


Azért nem teljesen matt a végeredmény, inkább selyemcukor szerű - nem is gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni magamon. Annyira visszafogott és előkelő színe van, hogy tényleg bárhol, bármikor bevethető, ráadásul az ecsetével is kiválóan lehet pingálni, nem igényel különösebb igazítást, így megkapja tőlem a tökéletes utazólakk plecsnit is.
Hajrá Moyra, csak így tovább!

16 comments :

 1. Mostanában úgy vagyok, hogy egy csomó lakk nem tetszik a promóképeken, felkenve meg milyen szépséges. Nagyon jól mutat a körmeiden :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hány, de hány lakk került így hozzám, hogy eredetileg nem is tetszett. :)

   Delete
 2. Replies
  1. Szerintem a legszebb a kollekcióból, de biztos elfogult vagyok. :)

   Delete
 3. Jaj ezek a Silk nude lakkok tényleg mesések! Jól áll ez a szín neked!

  ReplyDelete
 4. Nagyon szép!:) Én mostanában a Moyra bubblegum lakkjaiért vagyok oda. Teljesen mattra száradnak ami szerintem baromi jól tud kinézni. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaj, hát a matt lakkokkal engem is meg lehet venni kilóra. Pedig csak egy matt fedőlakk bármire, és ugyanaz a végeredmény. :)

   Delete
 5. Ez tényleg csodaszép :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ugye? Örülök, hogy nem csak én vagyok érte túlságosan odáig. :D

   Delete
 6. Nagyon jól mutat a kezeden, igazán kifinomult :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ezt jó hallani, mert úgy gondolom, hogy nem az a tipikus kifinomult, kecses kezem van, de egy lakkal sok mindent el lehet érni. :)

   Delete
 7. Én a Tokyo-t birtoklom, eleinte én sem voltam oda a színéért, de gyorsan kellett valamit vennem az esti partyra és milyen jól tettem, hogy őt hoztam el! Rátoltam még egy réteg ezüst csillámot, aztán csak bámultam, hogy jééé, de csudin néz ki! :D
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, hogy ezüst csillám, már néztem, hogy partira egy ennyire szimpla lakkot kentél volna fel. :)

   Delete
 8. nagyon szép volt élőben is, szerintem ha a Moyra bolt felé járok, meg fogom venni. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!