Harp On It

Egyre csak nézegetem a bejegyzés képeit, majd forgatom a lakkos üveget, és agyalódok, hogy mégis milyen szavakat vessek ide, amik valamelyest vissza tudják adni a Color Club holografikus lakkjainak szépségét. Már csak azért is kedvesek nekem ezek a lakkok, mert a barátnőmtől kaptam őket, de egyébként is meggyőztek a minőségükkel. Ma a Harp On It a főszereplő, de csak azért, mert a Beyondot még nem tudtam teljes pompájában lefotózni.


A Harp On It egy ezüst holografikus lakk, ami már az üvegben megbabonáz. Egy rétegben már szinte tökéletes a fedése, de a kettőt is elbírja, úgy még intenzívebben holózik. Nagyon örülök annak is, hogy nem kellenek különös fényviszonyok (lámpa- vagy napfény) ahhoz, hogy a színváltós csillogás érvényesüljön, sima nappali fénynél is csodásan néz ki (ami a téli sötétségben azért valami!), komolyan nem tudok betelni vele. A képeken persze sokkal visszafogottabbnak tűnik, de higgyétek el: holoban nincs hiány. Persze az összes holografikus lakkomat elő is vettem gyorsan, és úgy gondoltam, hogy a Moyra kékje lesz a tökéletes párja ennek a ezüst csodának. Erre jöttek a pikkelyek, amit a Beyonddal nyomdáztam (fantasztikus nyomdalakkok a Color Clubok egyébként!), és hát a végeredmény szemkápráztató. Nagyon szomorú voltam, amikor lemostam, úgyhogy biztosan fogok még ilyesmit viselni - főleg nyáron.


Ráadásként muszáj megmutatnom azt is, hogy milyen amikor felkapcsoljuk a villanyt...vagy a vakut. Áááááálomszépek! Én eddig azt gondoltam magamról, hogy nem vagyok akkora rajongója a holo lakkoknak, de most már kezd megdőlni ez a teóriám, és ebben nem kis szerepe van a Color Clubnak.


6 comments :

 1. Ó hát ez a lakk nagyon gyönyörű! A nyomdázással meg csak még szebb. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, bár sajnálom, hogy a nyomdázott képen annyira nem jön már át a holo, pedig nagyon is ott volt, hiszen a Moyra holo is szikrázó. :)

   Delete
 2. Wow, igazán jól néz ki, nyomdázva és anélkül is.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! :) A nyomdázásra most én is büszke vagyok.

   Delete
 3. Ez a lakk valami csodás :) Ahogy a nyomdázás is! *_*

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!