A karácsony margójára


Ez most csak egy nagyon gyors mit kaptam karácsonyra+szülinapomra poszt lesz, mert már ezerrel a 2014-es kedvenceken dolgozom. A legtöbb dolog szerepelt a kívánságlistámon, úgyhogy nagyon örültem nekik, és feltétlenül be is fogok számolni róluk előbb-utóbb. A könyvbe már belelapoztam, és nagyon izginek tűnik, remélem, jó tippeket találok benne, mert a technikámon még bőven van mit csiszolni. A Bourjois CC krémre nagyon kíváncsi vagyok hosszabb távon, már kipróbáltam néhányszor, és eddig remekül teljesít. A Color Club lakkokon csak ámulok, eszméletlenül szépek, az OPI mini csomag pedig szintén telitalálat volt, úgyhogy az új évben sem lesz körömlakkhiányom. A főfőfő vágyat, a Benefit pirosító szettjét sikerült megszereznem még ősszel, azóta pedig eldugva várta, hogy végre felavassam - hamarosan!
Érdekes és furcsa volt ez a karácsony, így bezárkózva, nyugisan. Komolyan elkezdett hiányozni a rokonok közötti rohangálás, pedig amúgy nem a kedvenc tevékenységem ilyenkor. Azért persze isteni volt a férjemmel kettesben, pizsiben filmezni, puzzlet kirakni és legózni, szóval nem panaszkodom, jó dolgom volt így is. :-)
Nálatok hogy telt a karácsony?

12 comments :

 1. Ohh, bepárásodott a tekintetem az OPI szett és a Benefit gyönyörűség láttán, OMG! :)
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 2. Szuper az OPI minilakk szett!
  A szüleimnél és a párom szüleinél töltöttük a karácsonyt :)

  ReplyDelete
 3. Ez a könyv nagyon felkeltette a figyelmemet. Lehet én is utánanézek. Habár a portré és a makró fotózásban jártas vagyok a tárgyfotózás teljesen más tészta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mindig lehet újat tanulni, ráadásul ahogy belelapoztam, láttam, hogy sok-sok embertől kapunk tippeket, és több szem többet lát mindig. :)

   Delete
 4. Gyönyörűek a lakkok, a könyv pedig biztos hasznos lesz, bár már így is csodásak a képeid. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, aranyos vagy, azért mindig van mit fejleszteni. :)

   Delete
 5. Gyönyörű lakkokat kaptál, a könyv nem tudod honnan van? :)
  puszi, boldog szülinapot utólag is! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, és hát gondolom bármelyik könyvesboltban kapható, de online biztosan.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!