Irreplaceable? Nope!

Ki emlékszik az essence Irreplaceable lakkjára? Remélem, sokan!
Mintha néhány hete ugyanígy kezdtem volna egy bejegyzést. Nos, ez nem véletlen, mert újabb essence hasonmást találtam a KIKOnál, mégpedig az említett nagy kedvencem mását.


Amikor kiszúrtam az állványon a 479-es Pearly Golden Sesame nevű lakkot, rögtön arra gondoltam, hogy hűdenagyon hasonlít az Irreplaceable-re, aminek azóta sem találtam utánpótlást. Aztán összenézve a két üveget már kicsit elbizonytalanodtam, mivel valamivel szürkésebbnek, taupenak tűnt az essence a KIKO mellett.


Felkenve aztán jött a meglepetés: ennél jobban nem is egyezhetnének meg, úgy is mondhatnám, hogy ikertornyok. Ugyanolyan szín, ugyanannyi csillám. Eleinte azt hittem, hogy a KIKOnak jobb a fedése, de teljesen passzolnak ebben is: két réteg kell mindegyikből ahhoz, hogy ne látszódjanak át a körömvégek. Most hirtelen már nem is emlékszem, hogy melyik körmömön melyik van, talán a kisujj és gyűrűsujj az Irreplaceable, a másik három pedig a Pearly Golden Sesame. Teljesen mindegy, mert a lakk ugyanaz, csak KIKO üvegbe töltve.


Én már totál karácsonyi hangulatban vagyok, mert a héten előrehozott családi ünneplés van, úgyhogy nem hagyhattam ki a passzoló körmöket sem. Ez az arany és lila (NYC Panic Purple) talán még nem a klasszik karácsonyi színvilág, de nagyon kis szépek így együtt, és hát ez a Moyou nyomdalemez ( Festive 06) egy igazi aranybánya azoknak, akik bírják a norvég mintákat. ;-) 

17 comments :

 1. óóó annyira sajnáltam, hogy régen lemaradtam róla! Már csak valahogyan egy KIKO pult közelébe kell férkőznöm. ^^ a karácsonyi mani is szép lett, már alig bírom visszafogni magam, hogy hópelyheket nyomdázzak.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerencsére holnaptól már teljesen legális! :)

   Delete
 2. Nem tudom eldönteni, hogy magában szebb, vagy a nyomdával. *.*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Így majdnem decemberben nyilván nyomdával, de megállja a helyét egész évben. :)

   Delete
 3. Egyetértek Meaval. Én sem tudok dönteni. Talán magában most azért egy picit jobban tetszik.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Úgy kihasználhatóbb tényleg, én is gyakran megkívánom az ilyen egyszerű szépségeket.

   Delete
 4. az egyik kedvenc világos lakkom ^^ és bevallom, van még egy üveggel, amit anno egy bő éve már Edinának elígértem, de aztán nem jött össze az átadás, így azóta is egy dobozban várja, mi lesz a sorsa.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne is mondd, én úgy őrizgetem a Barry M sárga homoklakkját neked, hogy azóta mintha már meg is vetted volna, nem? :D Ügyes Edinák. :/ :D

   Delete
  2. ööö ..., sárga? és homok? ugye megvetted már dyna???
   akkor lecsapnék rá :-))
   (de csak akkor, ha TÉNYLEG megvan már)

   Delete
  3. lassú válasz, igen, megvettem, féláron nem bírtam ki (azóta se próbáltam, of korsz :D ). okés, Jikka kap sárgát, én adok Essence-t! ;)

   Delete
  4. Na, örülök, hogy sikerül nyélbeütni a dolgokat, tudtam én, hogy nem hiábavaló ez a bejegyzés. :D

   Delete
 5. Jó tudni, hogy van belőle dupe, kár lenne ezért a színért. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bizony, kár. Pedig belegondolva nem egy akkora wasistdas maga a szín, hogy ne lehetne minden márkánál tucatszámra találni belőle. :-)

   Delete
 6. gyönyörű ez a szín,beleszerettem. *-*

  ReplyDelete
 7. Nagyon tetszett anno üvegben az Essence és meg is vettem, de annyira nem illett a bőrtónusomhoz, hogy végül elajándékoztam. :/
  Ez a minta viszont imádnivaló! Épp a héten érkezett meg végre a lemezem egy kalandos út után, de még nem került rá a sor, hogy kipróbáljam. Abban viszont biztos vagyok, hogy a téli szezon slágere lesz nálam a 04-es társával együtt. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én a bogyószínű lakkokkal vagyok így, imádnám őket, de felkenve iszonyúan néznek ki rajtam. :(
   A lemezt imádom én is, jól tettem, hogy még nyáron megrendeltem. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!