Wanted #38


Mostanában ismét rámtört a körömlakkmánia. Nyáron kicsit hanyagoltam a témát, a ki-bepakolás, költözés eléggé megviselte a körmeimet, és kellett némi idő, amíg regenerálódtak. Talán ez a pár hetes kihagyás az oka a mostani körömlakkéhségemnek, egyszerűen nem bírok betelni velük. Pedig sokszor érzem azt, hogy már nem tudnak újat mutatni, minden, tényleg minden színem van, nem kell újabb. De csak sikerül egy kis csavart belecsempészni az újonnan megjelenő lakkokba is, ami miatt már kerülnek is fel a kívánságlistára. Az Illamasqua Melange is egy ilyen lakk.
Az őszi Once limitált kollekcióban jelent meg, amit a viktoriánus kor hölgyei ihlettek. Minden darab tompa, visszafogott színű, és antik bronz fényben ragyog, egyszerűen meseszép az egész. A lakk nekem elsőre a vintage térképeket juttatja eszembe, azokon pont ilyen színe van az óceánoknak. A benne lévő arany és bronz mikroglitter miatt méginkább antik hatása van. Egy kicsit tartanék attól, hogy a körmökön már nem ennyire fejedelmien néz ki, ahogy a swatchokat elnéztem ez sajnos így is van.
Egyébként rögtön a Catrice Mint Me Up nevű lakkja jutott róla eszembe, mert az is nagyon hasonló elgondolású, talán valamivel világosabb és kevésbé bronzos, de szerintem egy remek kis alternatíva. Plusz ugye az itt lapul a fiókban, így elég volt csak felkenni, és már nem is vágyom annyira a Melange-ra. Hát hogyne. :-) Egyszer azért megnézném a körmeimen, de akkor már az alábbi sminket sem hagynám ki.4 comments :

 1. Atyaég, ez valami gyönyörűséges. Az egész koncepció, meg ez a lakk főleg. Ajjaj. Dolgom felől persze én is beérhetném egy "sima" sötét türkizes + arany csillámos fedőlakkal, amennyi lakkot eddig felhalmoztam... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaja, egyébként szerintem simán kikeverhető :)

   Delete
 2. Nagyon szép kollekció, de én eddig az Illamasqua-ban csak csalódtam... Nekem a legrosszabb körömlakkomat ez a márka produkálta és szerintem a sminktermékeik is iszonyúan túlárazottak a minőségükhöz képest. Ilyen árkategóriában akkor már inkább a NARS vagy a MAC rúg labdába... De ettől függetlenül tényleg szép. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, hát ezt sajnálom. Eddig egy krémes pirosítót próbáltam tőlük, és bár a minőségével nincsen gondom, valahogy mégsem nyúlok érte gyakran. De ezt én a színválasztásnak tudom be, kép alapján nagyon nehéz belőni az ilyesmit. Mindenesetre figyelemmel követem őket, mert mindig olyan különleges, szemet gyönyörködtető dolgokat találnak ki. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!