Nail Club - Rainy Day


Juhú, én vagyok a Nail Club vendége ezen a héten! :-)
Annyira örültem a meghívásnak, ráadásul a téma is szívemnek kedves, mert ha valaki hát én aztán imádom az esős napokat. Na de hogyan adjam vissza ezt a körmökön?


Ha eső, akkor esőcsepp, ha esőcsepp, akkor pedig esőcseppel borított ablaküveg. Ez volt az inspirációm. Az első ötletem az volt, hogy matt alapra fényes fedőlakkal pöttyözöm fel az esőcseppeket, ezt meg is csináltam szépen. A p2 bőrhatású, matt lakkját használtam alapként, a szürke cool grey nevűt, majd erre még került egy réteg mattító fedőlakk is, hogy még jobban tudjanak érvényesülni a fényes cseppek.


A végeredmény nekem egy kicsit uncsi volt, talán mert túl szabályosra sikerült a pöttyözés, így nem igazán az eső jutott eszembe róla. Aztán beugrott, hogy van egy réges-régi essence körömdíszítő szettem, amiben vannak csepp alakú glitterek is, úgyhogy elő is vettem szépen, és ezeket is felpakolásztam a körmeimre. A kezem így használhatatlanná vált, de legalább baromi jól néztek ki a csillogó, színváltós cseppek.
Ahhhh, csillog-villog, imádom! Egy ilyen manikűrrel garantáltan nem lesz unalmas a legundorítóbb esős nap sem (ja, mert folyton csekkolni kell, hogy hány cseppet hagytam el :D).


Köszönöm a meghívást, és a többiek esős körmeit is nézzétek meg!

17 comments :

 1. Istenem, ennyire hogy járhat egy rugóra az agyunk :D :D Jól néz ki, hogy továbbfejlesztetted a cseppecskéket. Én hagytam ahogy van :D Örülök hogy itt vagy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. De legalább a szín különbözött :D Bár kacérkodtam a kékkel, de mivel amúgy is túlsúlyban van a blogon, így lecseréltem szerencsére.

   Delete
 2. Nagyon tetszik, igazán különleges és vidám a végeredmény, főleg az esőhöz képest :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Na, hát ebből is látszik, hogy én tényleg szeretem az esőt, mert nem tudom szomorúan ábrázolni. :D

   Delete
 3. Nekem az alap, cseppes mani a kövek nélkül jobban tetszik, bár tény, hogy ezekkel a kis cseppekkel érted ez a legjobb hatást. :) Odavonzza a tekintetet. :)

  ReplyDelete
 4. Nekem jobban tetszik az első verzió, szerintem teljesen hozza az esős ablaküveg feelinget :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Végülis jól jött ki, hogy továbbgondoltam. :)

   Delete
 5. Úú, eddig ez a kedvencem :) Nagyon jó lett! :)

  ReplyDelete
 6. Iszonyatosan tetszik!! :) Az első verzió tényleg totál olyan, mint az ablaküveg esőcseppekkel! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Örülök, nekem élőben annyira nem jött át, de így képen lehet, hogy igazatok van. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!