Julianne's Pure RedA L'Oréal Privée kollekció otthon a nude színekkel, itt viszont már a vörösekkel hódít. Jónéhány színésznővel együttműködve születtek ezek a kollekciók: mindenkinek megalkották a bőréhez, hajához leginkább passzoló színeket rúzs és körömlakk formájában is, így az egyszerű halandó is könnyebben be tudja lőni, hogy mi is állhat jól neki.
Én Julianne Moore-hoz állok legközelebb (fehér bőr, vöröses haj), ezért az ő pirosait nézegettem leginkább, és mivel gyakorlatilag bármit el lehet adni nekem az ő nevével (mint színésznő is imádom!), így nagyon fájt a fogam az egyik termékre. A rúzst végül túlságosan neonpirosnak találtam (ha estélyekre járnék, akkor persze tudnám sokat viselni, hehe), de a körömlakkot nem tudtam otthagyni.Amilyen kis pici az üveg (5ml), annyira drága a benne lévő lakk, de szerencsére a minősége kiváló. Mondjuk ezt el is vártam. Egy rétegben is szinte tökéletes a fedése, így spórolósan is lehet használni, de azért két rétegben az igazi. Viszonylag fényesre szárad (fedőlakkot azért elbír), és szerintem elég gyorsan is.
A színe fantasztikus: eperpiros, egész komoly neonos beütéssel. Az üvegben még ezüst mikroglittert is lehet látni benne, de a körmökön ez már egyáltalán nem érvényesül, sokkal inkább egy klasszikus krémfinishre emlékeztet.Azért némi mintáért kiáltott ez a piros, azt hiszem a karácsony közeledtével ez a szín önmagában nekem már kevés. Azért most még egy nem karácsonyos mintát használtam. :-) Az Orly Rage-dzsel nyomdáztam, meg is lepődtem rendesen, hogy mennyire jól lehet vele. De róla majd később fogok áradozni. Most a Julianne a sztár, és tényleg megérdemli (igen, direkt!).

15 comments :

 1. Replies
  1. Bizony, és élőben még vibrálóbb. :)

   Delete
 2. Gyönyörű ez a piros! Én a J'Lo's nude-ot vettem meg, ami egy különleges szürke.

  ReplyDelete
  Replies
  1. A nude kollekcióról sajna totál lemaradtam, illetve a rúzsokból négy bekerült az állandó kínálatba is, de azok nem igazán hoztak lázba.

   Delete
 3. Na ő kell, ezt határozottan ki merem jelenteni! :3 A nekem való piros :) A nude lakkokból egyik sem tetszett igazán, amelyik meg igen, abból van itthon hasonló, így nem tartottam szükségesnek, de ez a piros elnyerte a szívemet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igazából ehhez hasonlót is könnyű találni, nekem az egyik NYC lakkom hasonló hozzá (a Love Never Dies, még írtam is róla!), de biztos számtalan dupe van még a piacon.

   Delete
  2. Sajnos felénk nem nagyon kapni már NYC lakkokat, a L'Orealban meg eddig még nem csalódtam :)

   Delete
 4. Gyönyörű ennek a lakknak az üvege, a matt kupak nagyon letisztulttá teszi. :)
  A belbecs sem elhanyagolható, csodás szín!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajjj, igen, az üveg!!! Nem is értem, hogy nem említettem meg, mert tényleg szemet gyönyörködtető, és hát nyilván először ez fogott meg. :)

   Delete
 5. Nagyon szép szín! Épp piros körömlakkot keresek, nem tudod véletlenül, hogy nálunk mikor lesz kapható? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fogalmam sincs, sajnos. De ne számíts rá mostanában, mert a nude kollekció nekem már tavaly decemberről is rémlik (mármint, hogy itt kapható volt már akkor), és az is csak most jelent meg otthon. De ahogy írtam nem túl nehéz szép piros lakkot találni, szinte minden márkánál van, a NYC Love Never Dies pedig nagyrészt megegyezik ezzel. :-)

   Delete
 6. Gyönyörű szín, sajnos gyengéim az ilyesmi árnyalatú lakkok..hajjaj :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elhiszem, egy jó piros minden nőnek kell. :)

   Delete
 7. tényleg szép ez a piros, de nekem a gyűrűd szúrt szemet. millió éve keresek hasonlót,elárulod hol vetted?:)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!