CaoNatur trió


Amióta Odilnál olvastam a CaoNatur termékekről és a Caola rebootjáról, azóta keresgéltem őket a drogériák polcain, remélve, hogy kipróbálhatok valamit tőlük. Végül maga a cég keresett meg, ezzel leegyszerűsítve a dolgokat, így néhány hét után meg is érkezett hozzám a fenti kis csomag. Jó nagy csúszással írok most róluk, de ez talán semmit nem von le a termékek érdekességéből.
A honlapot átnézve sok dolog felkeltette a figyelmemet, elsősorban az arcápolási vonalon. A CaoNatur nagy erénye a kellemes és sok esetben natúr összetevőlista, de érdemes vetni mindig egy pillantást rá vásárlás előtt, mert a legtöbb termék tartalmaz illatanyagot, vagy olyan összetevőket is, amiket én biztosan kerülök (pl szulfát a samponban, vagy alkohol az artisztító gélben).

Arctisztító tej: Nagyon régóta nem használtam arclemosó tejet, pedig régen csakis ilyen típusú termékkel mostam le a sminkemet. A sok micellás víz után felüdülés volt ezzel tisztítani az arcomat, teljesen más élmény, és már értem, hogy miért is voltam hűséges hozzá évekig. A jellegzetes CaoNatur illat, ami mindegyik terméknél hasonló, ennél tetszett a leginkább. Az állaga már-már balzsam sűrűségű, úgyhogy nem is annyira nevezném tejnek, mert annál jóval töményebb. A sminklemosási tudása egy álom, mindent visz, és nem irritálja a szemet egyáltalán - nálam már ezzel nyert ügye van.

Arctisztító tonik: Az arctej után én mindig igénylem a tonikot, így ketten együtt nagyon jó kis párost alkotnak. Hatalmas plusz pont, hogy alkoholmentes, viszont az illatával sajnos nem tudok megbarátkozni, rémesen tisztítószer-jellegű. Ez egy kicsit visszaveti a kedvemet abban, hogy használjam, mert mindig arra asszociálok, hogy jajj ezt nem kellene az arcomra tenni, és külön emlékeztetnem kell magamat arra, hogy igazából jó kis összetevői vannak és szépen leviszi az arctisztító maradványait.

Frissítő tusfürdő: Kellemes, nyári tusfürdő, már el is használtam az egész flakont. Kétféle tusfürdő szerepel a kínálatban, és gyanítom, hogy nekem a másik, krémes verzió lenne az igazi kedvenc (főleg, hogy mandula illatú!), mert valahogy ezzel a géles állaggal nem tudtam megbarátkozni. Az illata számomra igazi tiszta illat, de el tudom képzelni, hogy nem mindenkinek tetszik (pl a férjem egy-két használat után inkább feltúrt mindent a Baba tusfürdőjéért, mert ezt furának találta.) Nem igazán habzik fel, ennek ellenére megfelelően tisztít. Érdekes, hogy a bőrt nem szárítja, mégis valahogy mindig az jutott eszembe zuhanyzás után, hogy elővegyek valamilyen testpápolót - pedig ez nyáron nem túlzottan jellemző rám. Szóval talán emiatt a nyikorgó tisztaság miatt nem lett a szívem csücske ez a termék.

Összességében jó a benyomásom a CaoNatur termékekről. Az egységes, letisztult csomagolásra jó ránézni, baráti áron kínált, magyar termékekről van szó, az arctisztító tej pedig nagy kedvencem lett az utóbbi időben. Az elérhetőségen még van mit javítani, én speciel szívesebben látnám viszont drogériák polcain, mint a Tescoban, de remélhetőleg idővel még szélesebb körben elérhetőek lesznek ezek a termékek.

2 comments :

  1. Nagyon izgalmasan hangzik ez az arctisztító tej. Így idősödve (Mondjuk, 25 évesen még meg se szólaljak. :D) még jobban odafigyelek a sminklemosásra, én is biztosan ki fogom próbálni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remélem, neked is tetszeni fog. :)

      Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!