Harcos sminktermékek


Nemrégiben hallottam először a Makeup Revolution márkáról, aminek elsődleges célja, hogy forradalmasítsa a sminkpiacot és elérhető áron kínáljon nagyon jó minűségű termékeket. Pár hete én is megkaptam a kis tesztcsomagomat a Pink Pandától, ami csakis a Makeup Revolution termékeit rejtette, szám szerint négyet:
egy baked bronzosítót, egy szemhéjpúdert, egy rúzst és egy velvet szájfényt. Most ezekről írnék egy kicsit bővebben, hátha ti is kedvet kaptok forradalmárnak állni.Vivid Baked Bronzer - Ready to go: Ennek a márványos mintájú bronzosítónak méltán ez a neve, ugyanis egy nagyon nagyon bronz árnyalatot rejt magában a kompakt. Apró csillámos, selyemfényű, és jól pigmentált, egy kicsit porol, mikor ecsettel nyúlunk bele. Az én fehér bőrömhöz egy hangyányit talán sötét, és erőteljes (ez a képeken annyira talán nem szembetűnő, de lemosáskor nagyon látványosan elütött a bőrszínemtől), és itt sajnos az sem opció, hogy akkor majd kontúrozok vele. Esetleg úgy tudom elképzelni magamon, hogy egy pirosítóhoz keverem, hogy aranylóan csillogó legyen. A kínálatot nézve arra jutottam, hogy ez lehet a legvilágosabb árnyalat, de ha már csak fokkal is sötétebb valakinek a bőre az enyémnél, akkor neki tök jó lehet. A csomagolása amúgy nagyon masszív, szinte törhetetlennek tűnik a fedele, tetszik ez a szokásosnál vastagabb műanyag. Nagyon nagy adag, úgyhogy ha színben passzol, akkor ez egy jó vétel lehet.Mono Eyeshadow - Touch Me: Egy matt, elefántcsontcsínű szemhéjpúder is volt a csomagomban, aminek nagyon megörültem, mert elég nehéz ilyesmit találni. Rögtön arra gondoltam, hogy na most aztán bebizonyíthatja a Makeup Revolution, hogy mennyire jó is a minőség, amit kínál. Nem csalódtam: bár eléggé porol, és nem annyira selymes, mint vártam, a pigmentáltsága kifejezetten jó. Össze is vetettem az Urban Decay Naked Basics paletta két, hasonló színével (Foxy, WOS) és bizony ezt színben erősebbnek tartom náluk. Építhető, és kitűen lehet vele elsatírozni másik színt, én az ilyen matt púdereket szinte csak erre használom. Az ára pedig nevetséges (690 Ft), úgyhogy ez a púder méltó tagja a forradalomnak. Ahogy olvastam már jópár helyen, a többi Naked paletta hasonmása is megtalálható a MR kínálatában, ezek után talán érdemes lehet tenni egy próbát velük.

Touch Me, Ready to Go


Lipstick - Chic: Mikor ezt a rúzst kézbe vettem, kicsit elszontyolodtam. A csomagolás ugyanis rögtön jelzi, hogy milyen szín van a tubusban, és mivel egy erősen csillámost pink korong van a tetején, így nem sok jót sejtettem. Sajnos ugyanez a szín köszön vissza belül is, amit egyszerűen senkin nem tudok elképzelni. Sajnos a rúzs minősége is hagy kívánnivalót maga után, rémesen waxos, ajkakon megülő formulája van. Lehet, hogy a sok csillám miatt, de nagyon kényelmetlen viselet. Ennek tetejébe a csomagolása is borzasztó, a kupakja egyáltalán nem zár, és a legkisebb mozdulatra is leesik; az egész instabil, kotyog. Szóval ez nagyon nem nyert, sajnos.


Salvation Velvet Lacquer - Keep Trying For You: Elsőre szájfénynek tűnik, de inkább egy folyékony rúzsról van szó, ami gyakorlatilag mattra szárad az ajkakon és egy nagyon tartós réteget képez. Szinte csókálló. A pigmentációja elképesztő, egyetlen rétegben tökéletes a fedése, szépen fel lehet vinni, ráadásul ez a szín egy olyan igazi arconcsapó vérpiros, nagyon tetszik. Kékes tónusú, így a fogak is fehérebbnek tűnnek mellette. A tartóssága miatt eléggé szárít, és amikor elkezd kopni, akkor foltosan teszi, úgyhogy óvatoskodni kell vele, hogy ne nagyon nyalogassuk, harapdáljuk a szánkat, mert akkor rögtön lehet is igazítani. Lemosáskor igazi horrorban van részünk, ugyanis apró darabkákra szakad szét a rúzsréteg, és körülbelül úgy néz ki, mintha vérvörös morzsák lennének a számon. De egyébként könnyű lemosni, és nem fogja meg a bőrt, mert nem ivódik a számba a szín, hanem tényleg csak a tetején képez réteget.


Összességében egy erős közepest adok a márkának, forradalmi dolgokat nem tapasztaltam ennyiből. Igaz nem is az újításra, hanem inkább az ár-érték arányra vonatkozik a forradalom, ez viszont nem rossz, mert tényleg olcsók a termékek. A minőség so-so, láttunk már jobbat, de a szemhéjpúder paletták azért még izgatják a fantáziámat, legalább egy összehasonlítás erejéig.


12 comments :

 1. A bronzosító nagyon szép, már nézegettem korábban is a honlapon.
  A szájfény nagyon szépen mutat rajtad. :)

  ReplyDelete
 2. Ez a szájfény valami brutálisan gyönyörű :) Jól is áll neked nagyon :)

  ReplyDelete
 3. Nagyon agresszíven reklámozza a Pink Panda már legalább 1 hónapja a Revolutiont, tudom mert fel vagyok iratkozva a Face-n rájuk. Nem éreztem, hogy hanyatt-homlok rendelnem kellene, én kínai gagyinak nézem ezt a márkát.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Akkor miért nem iratkozol le róluk, ha zavar? :)

   Delete
 4. Nagyon jól mutat rajtad a rúzs. :) A többi is nagyon szép, amiket kaptál. Az enyémek egy kicsit merészek nekem, de minőségben elégedett vagyok velük (máshonnan beszereztem az Iconic 3 palettát), ami szintén nagyon szuper és hatalmas! A szempilládon Essence spirál van? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, de pszt, az még egy másik történet. :-)

   Delete
 5. Legjobban a színes szempilláid fogtak meg a bejegyzésből :D

  ReplyDelete
 6. Wow, ez a rúzs, brutál szép és nagyon jól áll! Nem vártam volna, hogy ez a szájfény ennyit tud! :)

  ReplyDelete
 7. azért az a bronzosító gyönyörű :) és nagyon jól áll a szájfény/folyékony rúzs :)
  (roni)

  ReplyDelete
 8. Azért ez a szájfény-rúzs-ajaklakk-nemtudommi brutálisan piros, és hihetetlenül irgalmatlanul jól áll! Eddig csak az Iconic3, a Smokey paletták, és egy krémpirosító voltak a listán, de megnézem én azokat a szájcsodákat is :]]]

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!