Fehér homok


Korábban már írtam, hogy a Golden Rose matt homoklakkjai közül megvettem a zöldeskéket (mimást!) és a fehéret (83) is. A kéket már rengetegszer viseltem, és nagyon meg is szerettem, de a fehérrel nehezebben barátkoztam össze. Még most is állandóan vizslatom az ujjaimat, nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy nem. Az biztos, hogy tavaszra/nyárra nagyon jó választás a fehér köröm, főleg azoknak, akik hamar barnulnak, de én hófehérke maradok mindig, így nálam nemigen tud mit kiemelni a bőrszínemen. Talán ezért olyan idegen rajtam? Bár azt hiszem minél többet viselem, annál inkább a tetszik felé hajlik a mérleg nyelve, valahogy olyan csinosan szimpla. Vagy szimplán csinos.
Az állagát mondjuk imádom, és bár elég rémesnek tűnik felkenéskor, mire megszárad, már szép matt és egységes az egész, a hipergyors száradást pedig egyetlen lakkom sem tudja utánozni.26 comments :

 1. alapból annyira nem fognak meg az ilyen lakkok, de nagyon szépen festetted ki a körmeid és jól áll, ha lakknál mondhatunk ilyet:D

  ReplyDelete
 2. Nekem nagyon tetszenek fehér bőrön is ezek a nagyon világos árnyalatok, úgy gondolom,hogy neked is nagyon jól áll. Nem tetszenek ezek a lakkok, viszont a te körmeiden tényleg jól néznek ki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, szerencsére van helyette millió másik, ami tetszhet. :)

   Delete
 3. Nekem ő még mindig szerelem, de hát ezt úgyis tudod. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tudom, tudom, és kezdem érteni, hogy miért. :)

   Delete
 4. Najó, ez már a sokadik poszt ami meggyőzött :) Kell!

  ReplyDelete
  Replies
  1. De jó, akkor hajrá, remélem, most nem futok bele pont abba, hogy amikor írok róla, akkor pont nem kapható. :)

   Delete
  2. Épp kapható volt, és meg is vettem :) Szóval király! Már alig várom hogy kipróbálhassam :)

   Delete
  3. Örülök, jó lakkozást! :)

   Delete
 5. Elsőre nem tetszett, de aztán annyit néztem, hogy elkezdett tetszeni. :D Valami rózsaszín homoklakkal egy kis ombre változatot megnéznék szívesen. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is pont így vagyok vele, és azt hiszem rózsaszínben is van. ;)

   Delete
 6. Szerintem nagyon szép, és jól áll Neked. (-: Nekem is régi vágyam egy fehér homoklakk, mattban még szebb is, mint csillogóban. Kár, hogy ahol lakom nem kapható a márka..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha nem vagy ellene az internetes rendelésnek, akkor házhoz viszi neked a nailland.hu. :)

   Delete
 7. Szerintem szép :) És jól is áll.

  ReplyDelete
 8. Nekem ez a lakk most nem jön be. Ha nem matt lenne vagy nem homokfinis, akkor talán... Így olyan hatása van, mintha a hibajavitó festéket kentem volna rücskösen a körmömre. Érdekes, mert a matt fehér vagy a homoklakk tetszik, de így együtt olyan fura :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekem meg pont a krémes fehér lakkoknak van hibajavító hatása, ezt egy kicsit feldobják a rücskök. De megértem, hogy nem tetszik, elsőre én is furának gondoltam. :)

   Delete
 9. nekem nagyon bejön, nem is értem miért nem vettem meg eddig :D
  (roni)

  ReplyDelete
 10. Nekem hiányzik belőle a csillogás, így csak egy fehér falra emlékeztet :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egyetértek..bár én amúgy sem rajongok a matt meg a homok lakkokért. Nagyon kontrasztos a bőrhöz. Nekem olyan életidegen :D Más színekkel, vagy lakkokkal variálva jobb lenne.

   Delete
  2. Hát lányok, azt tudom mondani, hogy próbáljátok ki egyszer, viselni nem fura egyáltalán. Ezt már írtam egyszer, de én úgy vagyok vele, hogy a körmök még összeadva is annyira pici felületet képeznek, hogy az egész kinézetet vajmi keveset befolyásolják, és teljesen máshogy néz ki egy lakk így ráközelítve, mint az egész öltözék mellett. Nem győzködni akarok senkit, nekem is van számtalan olyan lakk, amit el nem tudnék képzelni magamon, szóval nem ezzel a szándékkal írom, csak így látom. De majd lehet, hogy kipróbálom valami más módon is, pl rányomdázva, vagy színátmenettel, hátha úgy befogadhatóbb. :)

   Delete
 11. a matt homok GR-ek nem varázsoltak el, bezzeg a Barry M! de abból is csak a menta csodát vettem meg.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!