Wanted #37

Kicsit későn, de azért jöjjön az essence listám is, szép hosszú lett. Érdekes, de mindig az essence listám a hosszabb, mégis a Catricenél vásárolok többet, nem is értem hogy van ez. Minden esetre most itt is van pár biztos befutóm:

A kivonuló matt ajakkrémek helyett jönnek a matt szájfények. Szerintem a formula nagyjából ugyanaz lesz, csak most más színeket kapunk. A kifutó termékek közül egyébként érdemes lecsapni valamelyikre, mert nagyon jók. A pirosat én karácsonyra kaptam, és azóta nehezen tudom letenni.


Nálam most minden a szempillanövesztésről és tuningolásról szól, kíváncsi vagyok, hogy mit nyújthat a Lash Base Mascara.
Az essence ecseteit mindig is imádtam, úgyhogy persze, hogy lecsapok a legújabb darabra, ami ez a pufi satírozó ecset. Ezekből nekem sosem elég, folyamatosan koszos az összes ehhez hasonlóm, úgyhogy biztosan ki fogom használni ezt is.
A színes szempillaspirál is nagyon tetszetős, egy ilyen kéket én simán bevállalnék, de lesz még pár szín. Egyszer egy lányon láttam ilyesmit, csak kék spirál, semmi más, szenzációsan nézett ki!
A Crystal Eyelinert is feltettem a listára, bár túl sok reményt nem fűzök hozzá. Az egyik előző szortimentfrissítéskor jöttek az új tusok, és reméltem, hogy végre lesz egy csupacsillám tusom, de nagy csalódás volt. Úgyhogy inkább csak messziről figyelem egyelőre, de azért lássuk lássuk! 
A Catrice frissítésnél is felírtam már egy ilyen highlighter ceruzát. Nekem az sokkal jobban tetszik, de akkora különbség nem lehet köztük, legfeljebb árban. Hát meglátjuk, az a jó, hogy ebből három szín is létezik. 
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az az effekt, amit ez az utolsó ceruza és színes társai tudnak. Ha nem is veszem meg őket, a swatchokat mindenképp figyelni fogom róluk!

Örülök, hogy végre kicsit hordhatóbbnak kinéző pillákkal újítanak: a különböző méretű szimpla szálak nagyon jól néznek ki, talán ebben végre lesznek az én szememhez való rövidek is. A jobb oldali szolid is nagyon tetszik, ez utóbbit szinte biztosan megveszem, és kipróbálom esküvős-esélyesként.

Meseszépek ezek a kis dobozkák, tiszta Benefit hangulat! Egy kicsit tartok a minőségüktől, mert az essence tipikusan gyenge az ilyen dobozos cuccok terén, de ki tudja, lehet, hogy pozitív csalódás lesz.

Ha a négyből három nekem tetsző pír szép színű és jó minőségű lenne, akkor biztosan használnám ezt a palettát. A hot pink a kakukktojás nekem, nem tudom, hogy vajon úgy megérné-e megvenni, ha az a szín nálam kiesik.


Azért jön egy nagyon nagyon szép kis pirosító is, ami narancs-korall átmenetű, jajjj, olyan szép. Ha jól emlékszem, valamelyik trendkiadásban volt már ez a pirosító, hát most visszatért, úgyhogy valószínűleg nagy sikere volt.


Jön sok újdonság a lakkok terén is, engem elsőre ezek fogtak meg. Legtöbbüket volt szerencsém már látni is, és bizony el is hoztam kettőt. Kitaláljátok melyikeket? A sima lakkok között ismét feltűnik a Choose Me, legalábbis az egyik lakk nagyon emlékeztet rá és tetszetősek a cukorka színű lakkok is. 

Jön még sok-sok minden, hajkréták és metál szemhéjpúderek, utazáshoz kiegészítők és mindenféle csajos apróság. Elég sok minden csak a Müllerben lesz kapható, de ha jól tudom, ez egyben azt is jelenti, hogy egy újabb méterrel bővül az Essence standja - ezt mondjuk nem csodálom, mert ugyan hova férhetne el ez a sok-sok minden újdonság? Jövő héttől már elkezdenek itthon is kikerülni az üzletekbe!

6 comments :

 1. Hu, ez a satirozo ecset eppen kapora jon - mostanaban jottem ra en is, hogy kellene meg egy-ketto. A matt szajfenyek is tetszenek, csak gy kicsit kepzavar ez a matt szajfenyes dolog :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teljesen ugyanaz a formula, mint az ajakkrémeké, már kipróbáltam az egyiket. Csak a nevében szájfény, szerintem inkább az volt a cél, hogy egységes legyen a csomagolás, így egy helyen lehetnek, és nem kell külön kis rész nekik.

   Delete
 2. A paletták nagyon jól néznek ki, ráadásul szerintem többnyire passzintható színeket kap az ember, jóval kedvezőbb áron, mintha külön-külön akarná a dolgokat megvásárolni. A minőségre én is kíváncsi leszek, amennyiben jófélét hallok róluk, valószínűleg a nude paletta lesz az én szívem választottja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Már alig várom a véleményket, swatchokat! :)

   Delete
 3. Jó kis cuccok ezek, kb. mindegyiket elfogadnám én is... nagyon vadászom már az új essence cuccokat, hogy legalább élőben megnézhessem, hogy milyenek, de sehol nem láttam még őket kipakolva...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szerintem most csak egy részük jön amúgy is, a három méteres állvány tuti, hogy későbbre várható.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!