Perfect red


A mai napon mi mást is mutathatnék meg, mint a kedvenc piros körömlakkomat: Barry M - Blood Orange. Bár egy ideje már a piszkozatok között várakozik ez a bejegyzés, gondoltam, akkor kivárom ezt a napot, és ma teszem közzé - hátha valaki még könnyebben beleszeret az érzelmi túlfűtöttség közepette. :-)Nagyon megszerettem a Barry M Gelly Hi-Shine formuláját, számomra egyszerűen tökéletes. Mindig is jobban kedveltem a kicsit hígabb, vizesebb lakkokat, valahogy ezekkel annyira jól lehet bánni. Terülnek szépen, és hamar száradnak, így gyorsan lehet is felvinni a második réteget, hamar készen vagyok vele. A nevén mondjuk csodálkozom, mert semmi vérnarancs vagy akár csak narancs jellege nincsen a színnek, sokkal inkább egy klasszikus piros-piros. Eleinte még egy kis pink tónus is felfedezhető benne, de a második rétegnél ez nem látszik, csak a csodás, tömény piros. Ami persze önmagában ilyen eszméletlen fényes.


A Blue Grape bejegyzésnél már áradoztam arról, hogy milyen jók is ezek a lakkok, most csak ismételni tudnám magamat. Bár ezek a képek pár hete készültek már, azért ma tényleg ezt viselem a körmömön, nem is annyira a Valentin-nap, inkább a vőlegény tiszteletére. :-)

9 comments :

 1. Nem tudom, hogy a Valentin-nap miatt, vagy mert csak szimplán gyönyörűséges, de olthatatlan vágyat érzek az ezredik piros lakk beszerzésére... :D MESESZÉP.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuti közrejátszott a pénteki felhajtás is, de ha még ma is tetszik, akkor uccu neki! :)

   Delete
 2. Mivel vettem már egy lakkot , a te hatásodnak köszönhetően, (catrice Berry Potter & Plumbledore lakkot amit imádok :D ) így szerintem ha ezt a lakkot is megvenném, ebben sem csalódnék, szépp :D

  ReplyDelete
 3. jajjjj már, de guszta, de hát a blue grape-pel nem sikerült összecimbiznem! (mondjuk az első és egy nap múlva második, szintén nem túl minőségi lakkozásom óta nem is mertem hozzá nyúlni...) pislog-pislog.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neee, miért nem? Nem jó az ecset, vagy azt másiknál mondtad?

   Delete
  2. túl folyékony is és ez a hagyományos régi ecset ügyesebb kezet kíván (legalábbis minden szélesebb ecsettel jobban lakkozok, sajnos)

   Delete
 4. gyönyörű piros szín:)) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!