Wanted #36

Valahogy az OPI lakkjai nem annyira szoktak rabul ejteni. Nem is tudom miért van ez, talán mert túl drágának tartom, vagy mert a minősége sem vett le a lábamról maradéktalanul. Úgy gondolom, ha már ennyit kiadok egy lakkért, akkor az legyen eszméletlenül különleges.
Hát most megkaptam, amit kértem, ugyanis mostanában két lakk is megdobogtatta a szívemet, és bizony erősen elgondolkodtam rajtuk. Valamiért most az ezüst a favorit nálam, furcsa, de eddig alig volt egy valamirevaló ezüst lakkom, most pedig a Golden Rose 51-es után egyre-másra az ezüstökre figyelek fel. Viszont ez, a Push and Shove nem csak egy egyszerű ezüst lakk, ó nem. Ez egy foil finishű lakk, ami a netes swatchokat nézve nem csak egy gagyi foil-utánzat, hanem egy igazi tükrös csoda, olyan mintha tényleg fólia lenne a körmökön. Mondjuk elképesztően macerás lehet a felkenés, még egy külön alaplakkot is mellékelnek hozzá, biztos, ami biztos. A véleményekből azt szűrtem le, hogy teljesen hibátlan körmön mutat csak szépen és ráadásul nem is tartós - fedőlakkal pedig már nem szép. Szóval szép-szép, és minden álmom lenne egy ilyen lakk, és akkor tükörkörmeim lehetnének, de a sok negatívum miatt szerintem marad a kívánságlistámon.


A másik lakk még a karácsonyi Mariah Carey kollekcióból származik, és szintén ezüst. Igaz ez teljesen más kategória, mert ez egy tömény glitterbomba, a különlegessége annyi, hogy a glitterek extra nagy méretűek, így szinte már-már strasszként funkcionálnak. Nem tudom, mennyire lehet nehéz kihalászni a glittereket belőle, de szerintem elképesztően szépen mutathat egy világosabb alapon. Erre már majdnem elcsábultam, mert a Müllerben rábukkantam egy hármas szettre, amiben az egyik ez volt, és még le is volt árazva, de a mási két lakk annyira nem tetszett, hogy csak ezért megvegyem az egészet. Minden esetre, egyszer azért kipróbálnám én ezt az I Snow You Love Me-t.


12 comments :

 1. én is láttam leárazva, és ugyanígy voltam vele én is...egyszerűen nem értem, hogy mért nem csinálnak szetteket a "szép" lakkokból is, mindig a fura szineket pakolják össze úgy, hogy max egy lakk van bennük ami tetszik :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Még el is menne nekem a bordó és az arany is, de nem akartam megvenni még két színt, amit amúgy nem vennék. :/ De amúgy egyetértek, sokszor vannak furcsa összeállítások, és eddig egy sem volt olyan, hogy na ez most mind kell, vagy végre az összes kinézett egy csomagban!

   Delete
 2. A snow you love me nekem is megvan, pont a hàrmas szettet vettem meg :) Igazàból a benne lévő arany lakk illetve emiatt a lakk miatt vettem meg a szettet a harmadik lakk nem fogott meg .Azóta pedig a harmadik lakk volt a legtöbbet a körmeimen , szép sötét bordó és tartós is :) A benne lévő arany lakk is gyönyörű, homok lakk hatású. A Snow you love me is nagyon szép az üvegben de használni elég nehézkes , mire megfelelő mennyiségű glittert kihalàszol , túl sok àtlàtszó lakk jön ki vele :/ Arra gondoltam hogy ki kéne belőle önteni egy kicsit és egy rózsafapálcikàval felpakolgatni a glittereket de akkor ennyi erővel ugye vehetnél külön glittereket is :) (Huhh bocsánat elég hosszú lettem :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Na ennek örülök, hogy bejött a másik két lakk is, nekem egyik sem olyan szín, amire most azt mondanám, hogy kell. No ez volt a másik gondom, hogy vajon milyen használni? És ahogy írod, pont emiatt vacilláltam én is, úgyhogy vadászni fogok ilyesmi glittert és megoldom ügyesen. De próbáld ki a kiöntést, úgy szerintem működhet. :-)

   Delete
 3. A snow you love me nekem is megvan, pont a hàrmas szettet vettem meg :) Igazàból a benne lévő arany lakk illetve emiatt a lakk miatt vettem meg a szettet a harmadik lakk nem fogott meg .Azóta pedig a harmadik lakk volt a legtöbbet a körmeimen , szép sötét bordó és tartós is :) A benne lévő arany lakk is gyönyörű, homok lakk hatású. A Snow you love me is nagyon szép az üvegben de használni elég nehézkes , mire megfelelő mennyiségű glittert kihalàszol , túl sok àtlàtszó lakk jön ki vele :/ Arra gondoltam hogy ki kéne belőle önteni egy kicsit és egy rózsafapálcikàval felpakolgatni a glittereket de akkor ennyi erővel ugye vehetnél külön glittereket is :) (Huhh bocsánat elég hosszú lettem :)

  ReplyDelete
 4. A snow you love me nekem is megvan, pont a hàrmas szettet vettem meg :) Igazàból a benne lévő arany lakk illetve emiatt a lakk miatt vettem meg a szettet a harmadik lakk nem fogott meg .Azóta pedig a harmadik lakk volt a legtöbbet a körmeimen , szép sötét bordó és tartós is :) A benne lévő arany lakk is gyönyörű, homok lakk hatású. A Snow you love me is nagyon szép az üvegben de használni elég nehézkes , mire megfelelő mennyiségű glittert kihalàszol , túl sok àtlàtszó lakk jön ki vele :/ Arra gondoltam hogy ki kéne belőle önteni egy kicsit és egy rózsafapálcikàval felpakolgatni a glittereket de akkor ennyi erővel ugye vehetnél külön glittereket is :) (Huhh bocsánat elég hosszú lettem :)

  ReplyDelete
 5. asos-on le van akciózva a 2.
  http://www.asos.com/Opi/OPI-Christmas-Collection-Nail-Lacquer/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3463414&cid=11414&sh=0&pge=1&pgesize=36&sort=-1&clr=I+snow+you+love+me

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi! :-) Nekem mondjuk még ez is sok érte.. :/

   Delete
  2. Én nem vagyok lakkgyűjtögető, csak pár lakkom van max. 20, így hidd el én sem adnék ki még ennyit lakkra, még így leakciózva sem :D , de pont mikor nézelődtem eszembe jutottál! :)

   Delete
  3. Odavagyok a tükrös lakkokért, nekem van is egy, az Essie No Place Like Chrome, swatchok alapján szerintem ugyanolyan, mint az OPI, ahhoz mondjuk nem volt alaplakk.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!