Homoklakkok á la p2

 Nagyon kíváncsi voltam már a p2 márkára, hiszen eleget csorgattam a nyálamat a termékeikre különböző német blogokat böngészve. Hát persze, hogy a lakkjaiknál kötöttem ki! Egyrészt azért, mert hatalmas a választék, másrészt többnyire ezekről szoktak írni a bloggerlányok, szóval gondoltam, hogy talán ebben lehet a legerősebb a márka. Nem is csalódtam.


precious, classy, opulent

Persze, hogy lakkok és persze, hogy homoklakkok, nyilván ezt a sort szúrtam ki először, és örömmel láttam, hogy van pár szín, amikkel még nem találkoztam sehol máshol. És hát nézzétek ezeket a színeket! Egytől-egyig varázslatosak és galaktikusak. Lássuk őket egyesével:


precious: Mivel a Lovely arany homoklakkjáról teljesen lemaradtam, állatira megörültem, hogy megtaláltam a tökéletes mását. Persze biztosan nem tudhatom, de a leírások alapján nagyon is egyeznek: hideg, szinte fehérarany szín, ezüst glitterrel. Azt már észrevettem, hogy az ilyen nagyobb glitteres homoklakkokat sokkal jobban szeretem, annyira különlegesek és csillognak össze-vissza. Hát ez sem kivétel, ebben nyomultam szilveszterkor és azóta is már párszor, úgyhogy nagyon örülök, hogy elhoztam, tökéletes szín!classy: Nagyon találó ez a név, mert bár az üvegben nem tűnik annak, felkenve igenis classy a végeredmény. A classy és az opulent nagyon hasonló amúgy, csak előbbiben színes csillámok vannak, utóbbiban pedig smaragdzöldek. Ezért mindegyik inkább a sötétszürke-majdnemfekete vonalon mozog, de a diszkréten megcsillanó mindenféleszínű glitter ad neki egy kis csavart. Álomszép!opulent: Megintcsak képek alapján mondom, de szerintem ez egy az egyben olyan, mint az IsaDora Emerald Crush vagy a Rimmel Space Dust Total Eclipse. Egy picit erőteljesebbnek vártam a smaragdzöldet benne, igen, ilyen telhetetlen vagyok. Ráadásként még egy csöppet duokróm is a lakk, látjátok az üveg szélén csillanó lilát? Na hát ebből a körmökön már semmi sem látszik, sőt talán uncsinak is tűnhet ez a lakk, legalábbis a másik kettőhöz képest. De élőben csodásan csillog ez is, úgyhogy nincs okom panaszra.


A szokásos homoklakk minőség persze nem marad el a többi márkától, úgyhogy akinek van lehetősége, az vessen rájuk egy pillantást. Lányosabb színekben is kapható, ezek engem nem hoztak annyira lázba, de aki szereti a rózsaszínt, lilát, az talál kedvére valót. Ráadásul interenetes kutatásaim azt mutatták ki, hogy ezek már második generációs színek, úgyhogy érdemes lesz odafigyelnem, hátha jön a 3.0 Sand Style.

30 comments :

 1. Nagyon klasszak!Hol lehet (és mennyiért) beszerezni ezeket a szépségeket??? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Németországban dm-ekben, Ausztriában pedig a Palmers üzletekben, az áruk pedig €1,95.

   Delete
  2. Hatamas kár, hogy ezek nálunk nem beszerezhetőek :( :( Na, de hátha kirándulunk a közeljövőben :)

   Delete
 2. Az Opulent egyszerűen csodás! *.* Bárcsak nálunk is kapható lenne én simán lecserélném a S-he Stylezone-t erre. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Egyet kell értenem. A S-he állvány feleannyira izgi, mint a p2.

   Delete
 3. Nekem tegnap érkezett meg a csomag, amiben volt kettő P2 lakk (Németországból meglepi), és az egyik ez az arany sand. Egyszerűen csodás, pedig eddig csak egy ujjamra vittem fel. :D Alig várom, hogy mindegyiken azt viseljem. ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, valóban egyben a legszebb! :)

   Delete
 4. Meseszép mindhárom :) Nálunk miért nem lehet kapni? :( Jellemző, hogy hozzánk nem hozzák be a jó dolgokat :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azért itthon is van választék bőven.

   Delete
  2. Persze, hogy van, csak ami nincs az mindig jobban feltűnik. :D

   Delete
 5. Az opulent valami mesés *-*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pedig a képek annyira nem is tudják visszaadni. :(

   Delete
 6. Huuu...ámulok és bámulok :D Csodaszépek,főleg az utolsó *.*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát, elhiszem, hogy igézőek, az Emerald Crust nézegettem jóideig, de örülök, hogy nem vettem meg végül. :)

   Delete
 7. Ó. *_* Mind nagyon szép, de a Classy tűnik a legérdekesebbnek. Nekem az üvegük is nagyon tetszik, pedig az ilyesmi nem szokott különösebben érdekelni, de ez így nagyon egyben van. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teljesen megegyezik az üveg az a-england üvegekkel, talán azért vonz? :)

   Delete
 8. kedves DM P2-őt ide nekünk is! Köszi, puszi

  ReplyDelete
 9. Gyönyörű lakkok!!!
  üdv. Judit

  ReplyDelete
 10. húú, az opulent nagyon szimpi! ^^

  ReplyDelete
 11. Nagyon szépek, én is homoklakk-mániában szenvedek, és ezek a színek...!

  ReplyDelete
 12. Gyönyörűek! Kár, hogy Mo-on nem kaphatók :( hátha egyszer behozzák...
  www.beautysecretsfromnora.blogspot.hu

  ReplyDelete
 13. Nagyon szépek is maximálisan illenek hozzád!

  ReplyDelete
 14. mindegyiket imádnám! nekem a classy jön be a leginkább ^^

  ReplyDelete
 15. Aww, de szeretnék pár ilyen lakkot, láttam már pár helyen a rózsaszínesebb árnyalatokat is, olyan gyönyörűek, persze ezek is tetszenek, főleg az arany :)

  ReplyDelete
 16. az Opulent nagyon szép az üvegben, felkenve már nem tetszik annyira. :( viszont a Precious. *-*

  ReplyDelete
 17. uhh, nagyon tetszik a precious (nagyon hasonlít az OPI Honey Ryderre - ami vészesen fogy) mindenképp megpróbálom beszerezni valahogy itthon :)

  ReplyDelete
 18. De csodásak! P2-t Magyarországra! :D

  ReplyDelete
 19. Fantasztikusak, nekem is homoklakk-mániám van. :D Az aranyos színű engem nagyon emlékeztet a Rimmel Aurorájára, de lehet csak a képen olyan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem hasonlítanak, az Aurora sokkal rózsaszínesebb.

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!