East Side Story


Alig vártam, hogy kipróbáljam ezt a pirosítót, de amíg haza nem hoztam, nem mertem belenyúlni. Nagy kár volt eddig várni vele, mert meseszép, a kollekcióból talán az egyetlen kihagyhatatlan termék.
Elsőre úgy tűnt, hogy ez egy csillámos pirosító lesz, mert elszórva rögtön látható néhány nagyobb darab a panben. Feltéve viszont ezek nem igazán köszönnek vissza, max a megfelelő világításnál van egy enyhe selyemfénye az orcáimnak.


A szín nekem a narancsos csomagolás mellett egyértelműen korallnak tűnt, egy enyhe barackos beütéssel. Kipróbáláskor viszont már sokkal inkább a narancs szín dominált a világos bőrömön a hajam rezes árnyalatai pedig már egyértelműen ezt hozták ki belőle. A swatchot többszörös húzással készítettem, hogy látszódjon rendesen a képen, de egyébként sincs baj vele, mert elég szépen pigmentált. Picit porol ugyan, de ez az olcsó pirosítók rákfenéje. Sajnos annyira nem tartós, de nem is vártam tőle, és egyébként nagyon alkalmasnak tartom arra, hogy krémes pirosítóra vigyem fel második rétegként.Feltével így néz ki, direkt korallosabb szájfestéssel párosítottam, hogy jussak valamire a színt illetően. Egyértelműen narancsos, de egy kicsi mintha a barack is visszaköszönne. Összességében eléggé tetszik ez a pirosító, a kis hibái ellenére, mert egy jól kihasználható darab, és nem mellesleg a kedvenc pirosítószínem.
A cuki csomagolásról nem is beszélve! Mindenképp örülök, hogy megvettem, méltó helye lesz a kollekciómban.

22 comments :

 1. Jól áll neked, nagyon szép a színe és eszméletlen cuki a csomagolása! Engem meg lehet venni kilóra ezekkel a papírdobozos aranyos csomagolásokkal. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj, engem is! Olyan kis vidám, azóta is elöl van az asztalomon, és nézegetem :)

   Delete
 2. Annyira de annyira haragszom, amiért a legszebb trendkiadások hozzánk nem jönnek be. :( Tényleg csodás ez a pirosító és nagyon jól áll neked. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát igen, nincs igazság. Nem tudom mi alapján dől el, hogy mi jön és mi nem, a Rossmann pedig teljesen a saját feje után megy.

   Delete
 3. Nagyon szép ez a pirosító és valóban jól áll Neked! :-)
  Ilyenkor az az érzésem, hogy mindig a legjobb dolgokról maradunk le...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi! Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy a neve miatt nem jöhetett, mert ugye a Kalinka nekünk mást mond. :D

   Delete
 4. Mennyire illik hozzád! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm, szerintem is telitalálat! :)

   Delete
 5. Nagyon szép pirosító és jól is áll nagyon. Kár, hogy nálunk nem kapható :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszönöm! Sajnálom én is, biztos, hogy vinnék, mint a cukrot.

   Delete
 6. Ez most nekem is tetszik, de éppen néztem June peacock bejegyzését és aw tényleg odacsap, alig várom, hogy lássam rajtad! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odacsap, ez egy jó szó. :)

   Delete
  2. A csúnyábbikat mégsem mondhattam :D

   Delete
 7. abszolút neked való szín :)

  ReplyDelete
 8. De cuki :) Jól áll Neked :)

  ReplyDelete
 9. Valamiért totál azt hittem elsőre, hogy ez krémpirosító. Viszont nagyon jól áll Neked ez a szín, valahogy olyan frissnek tűnsz tőle :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Óóóóóó, krémpirosítóként még istenibb lenne!

   Delete
 10. Hivatalosan úgy tudtam, hogy Szlovéniában nem lesz Kalinka trendkiadás, és hatalmasat dobbant a szívem, amikor megláttam a Müllerben az utolsó (!) Kalinka pirosítót. Gondolkodás nélkül landolt a kosaramban, és imádom!

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!