A mai napom TAG

Calo(z) inspirált, máshoz már nincs erőm. Ma hazaértem, és jön(nek) majd részletes Berlin poszt(ok), de addig is íme, a mai napom. Mivel a gépem délután indult, ezért a délelőttöt a belvárosban mászkálással töltöttem, ami jó volt, mert konkrét programmal mentem, nem csak tengni-lengni. Délután/este utazás, így mire hazaértem eléggé kidőltem.


Mai hangulat: szomorkás
Mai siker: Totál egyedül tájékozódtam Berlinben, és mindent elsőre megtaláltam. Hát igen, az ösztön!
Mai szükséges: Buszozás, buszozás, buszozás.
Mai frizura: Friss és leengedett. Volt. Míg kazallá nem zizzent az icipici esőtől.
Mai make up: Csak lightos - Bourjois Healthy Mix alapozó, Flormar pirosító, Sleek Storm paletta rózsarany + matt világosbarna, sok-sok Lovely spirál, Maybelline Baby Lips
Mai outfit: Mászkáláshoz, utazáshoz való kényelmes - bordó farmer, szimpla sötétkék póló és sötétkék kardigán, barna csizma. És sok cucc a hátamra/kezembe.
Mai tennivaló: Kicsomagolás. Szeretem/utálom egyszerre. Azért örülök, hogy mindenem épségben megúszta.
Mai elmélkedés: Hát az volt bőven...Nem egyszerű hónapok jönnek, de igyekszem pozitív maradni, és amúgy is rengeteg dolgom van. 
Mai függőség: Bad Piggies. Cuki és jobban tetszik az építkezés, mint csak simán lődözni. :-)
Mai unalmas: Repülőút. Fú, milyen cikiznivalóan burzsujnak tűnhetek, hogy untam a repülőutat, de egyedül nem nagy vidámság, főleg sötétben.
Mai vágyálom: Visszamenni...
Mai legjobb pillanat: Megszerezni a Kikoban a barátnőmnek a vágyott lakkokat. :-)
Mai különlegesség: &otherstories. Egy svéd boltocska, ami hihetetlen hatással volt rám, de bővebben is írni fogok róla.


Mai olvasmány: Joy. Szánalom, tudom, de ennyire untam magam. Anyukám kapta valakitől, így került hozzám. Eléggé semmitmondó, a felét átpörgettem, ráadásul Jennifer Lawrence-t fel sem ismertem a címlapon...
Mai zene: U2 - Zoo Station - csak mert ma sokszor megfordultam ott. :-)

17 comments :

 1. Szerintem nem ciki a Joy, bevallom bűnös pletyka és női lap függőségben szenvedek :/ Akkor ez most gáz? Na jó, tudom az. De ha egyszer úúúúúgy szereteeeeem :D És nem sznobság, én is utálok repülni. Rémítően unalmas, hangos, folyton kiszárad a nyálkahártyám, sebes lesz utána belülről az orrom, és ha 4 óránál többet kell repülnöm az... borzalmas. Na ez tűnt rettentően sznobnak :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem gáz, csak én már kinőttem ezekből a lapokból, semmi újat nem tudnak mondani és rém erőltetettnek tartom, ahogy próbálkoznak. A magyar újságokról amúgy is mindig a zseniális "Florals? For spring? Groundbreaking." jut eszembe. :-)
   Én olyan sokat még nem repültem, fú nem is tudom hogy bírnám. Mondjuk biztos jobban felkészülnék, könyvvel vagy mással. Másfél óra rövidnek tűnt, de még a Joy sem tartott ki, a sötétet bámulni meg nem túl izgi.

   Delete
  2. Újat nekem sem mondanak, nem tudom megmondani, miért szeretem őket :D

   Delete
 2. Sötétben és jó olvasnivaló nélkül minden út unalmas, legyen az földön vagy levegőben. Báár még nem repültem, még. :) A Joy valami borzalom. :/
  Kitartást az elkövetkezendő időszakra!

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. MODORALERT!

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 4. én sem szeretek repülni.És én is joy-t olvasok,fu nagyon nem szeretem :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ezt most nem értem, ha nem szereted, akkor miért olvasod? :)

   Delete
 5. A képeid alapján amit instán követtem, olyan volt mintha ott lennék veled :) Már nagyon várom a beszámolókat, sosem jártam még itt, de tavasszal szeretnék eljutni :* A zsákmányokat remélem láthatjuk szatyrok nélkül is, megöl a kíváncsiság :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jönnek jönnek, a hétvége a blogé, és akkor igyekszem hasznos infókkal is szolgálni :-) Lehet, hogy együtt megyük? :D A zsákmányokról is lesz poszt, főleg, hogy lett még egy-két új szatyor is - és akkor jöhet a nobuyjanuary nekem is! :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!