Max Factor CC krém

Mióta írni akartam már a Max Factor CC krémjéről, idejét sem tudom már...Az már sokat elmond róla, hogy egy csomót emlegettem, kedvencek között, itt-ott, szóval sejthető, hogy nagyon elégedett vagyok vele.


A Primőr találkozón kaptam a legvilágosabb Fair  árnyalatot, ami nagyszerűen passzol a bőrömhöz. Amit legelsőre megállapítottam róla, az az, hogy kísértetiesen hasonlít a Max Factor Xperience alapozójához. A külleméről is rögtön az jut eszembe, az illatáról meg aztán végképp, főként, hogy egy viszonylag erős illatról van szó, ami sokaknak nem jön be annyira. Én kifejezetten szeretem, és viselés közben már egyáltalán nem érezni csak amikor kinyitjuk/felvisszük az alapozót. Az állaga is nagyon hasonló, már amennyire emlékszem rá, de végülis mindkettő egy viszonylag folyékony, krémes termék. A csomagolást egyébként imádom, könnyű és lapos, hazautazáskor mindig ezt vittem magammal az utóbbi időben.

Hoztam persze előtte-utána képeket is (még frufrumentesen), szerintem remekül látszik a CC erőssége: a színkiegyenlítés. A csupasz bőröm szeplős, rózsaszínes az orcákon, a szemem körül sárgás karika éktelenkedik és persze néhány egyéb bőrhibám is van, igaz csak apróbbak.


Aztán felkenem ezt a krémet, és máris egyszínűbb az arcbőröm mindenhol, halványodtak a karikáim, a pirosság, és bár sápadt vagyok még mindig mint a fene, mégis egészségesebbnek, éberebbnek nézek ki így, főleg, ha még egy kis pirosítóval + spirállal + rúzzsal is megtoldom. Persze korántsincs teljes fedése, de jobb napokon nekem ez pont elég. Amit még szeretek benne, az az, hogy a pórusaimba sem ül bele, és bár nem lesz tőle olyan babaarcom, mint a Facefinity alapozótól, nem is emeli ki az egyenetlenségeket.
Ahogy többen beszámoltak róla sajnos pár óra múlva kifényesedik, ez alól én sem vagyok kivétel, de emlékeim szerint az Xperience alapozó jóval csúnyábban festett rajtam, mint ez, és hát igen, a bőr nem matt, szóval engem ez nem zavar és egy kis púderrel orvosolható is a probléma. Igaz nyáron még nem próbáltam, lehet, hogy akkor már kevésbé tolerálnám ezt a dolgot. De egyelőre nagyon jól megvagyunk és ha ennyire intenzíven használom, akkor lehet, hogy nyárra nem is marad már belőle.

6 comments :

 1. Jónak tűnik, de most igyekszem elhasználni azt ami van. :)

  ReplyDelete
 2. A Glamour napokon én is beszereztem, és azóta gyakorlatilag semmi mást nem használtam. Már elég kevés van a tubusban... Az illatával volt egyedül nehéz megbarátkozni, de egyébként mindenben szuperül teljesít! Essense mattító púderével nagyon sokáig kibírja fényesedés nélkül. Mindenképp újra vásárlós lesz! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Szuper, én még nem döntöttem el, de esélyes nálam is. Csak hát mindig annyi újdonság van...

   Delete
 3. Ígéretes, bár nekem még rengeteg van a Facefinity-ből, most azt szeretném először teljesen elfogyasztani, aztán pedig végre egy hab állagút szeretnék már kipróbálni, mondjuk éppen a Max Factor-ét, de addig még elolvasok minden posztot arról is :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!