Jolly or passionate?

Jajj, ezek a lakkok, amiknek nincs nevük, így teljesen meg vagyok lőve a címadásnál..


Sosem tudtam, hogy mivel párosíthatnám ezt a Jolly Jewels lakkot a Golden Rose-tól, mert annyira töményen glitteres, ráadásul rögtön három színben, hogy mellette minden más totális elnyomásba kerülne. Magában meg azért mégiscsak sok lenne egy picit. Végülis a három benne lévő szín (lila, zöld és arany) közül választottam egyet a többi körmömre, a szerencsés lila pedig a Flormar új kollekciójának, a Parrionate Dotsnak az egyik lakkja lett. Ez utóbbi ráadásként egy homokfinishű lakk, szóval engem rögtön megvett kilóra.


A Golden Rose egyébként valami mesés glitterorgia, két rétegben is csodás volt, de a teljesebb fedéshez még elbírt volna egy réteget. Nagyon tartós is és hamar megszárad, eléggé utálom, amikor a glittert olyan színtelen lakkba teszik, ami nem akar megkötni.


A Flormar lakk egy szépséges lila, egy picit talán sötétebb is, mint a Jolly Jewels lila glittere, de nem feltűnő annyira, úgyhogy jól kiegészíti egymást a két lakk. Homoklakkhoz méltóan gyorsan szárad (komolyan, nekem most már minden más lakk száradási ideje végtelennek tűnik, pedig valamikor azokat is gyorsan gondoltam) és olyan eszméletlenül tartós, hogy a Golden Rose előbb kezdett el lepattogni, mint hogy ezzel bármi is történt volna. Szóval nagyon ajánlom ezt a kollekciót, mert jó alapszíneket lehet beszerezni. És akkor a sminkrészlegét még nem is néztem meg rendesen....

Flormar Passionate Dots - PD05 + Golden Rose Jolly Jewels 106

15 comments :

 1. húhh, nagyon szép mindegyik

  ReplyDelete
 2. Juj, de szuper párosítás. :)) Kedvet kaptam ehhez a Golden Rose-hoz :))

  ReplyDelete
 3. nagyon tetszik ez így! ;) okés, még úgysincs flormar ls lakkom, ideje körbenéznem a naillandnél a flormar részlegen is (mindig kihagyom:))

  ReplyDelete
 4. Imádom én is a GR lakkocskámat, brutálisan megpakolták karácsonyt idéző glitterekkel, egy álom! :)))
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 5. Egy falatnyi mennyország ez a manikűröd! :)

  ReplyDelete
 6. Annyira szép ez a GR lakk :) Jól néznek ki együtt!

  ReplyDelete
 7. Nagyon tetszik ez a párosítás! egyszerűen gyönyörűek :)

  ReplyDelete
 8. Kell nekem egy ilyen Flormar lakk, annyira szépek!

  ReplyDelete
 9. Ajj de jól mutatnak egymás mellett! Szuper lett!

  ReplyDelete
 10. Nálam a flormar nyert, meseszép :]

  ReplyDelete
 11. Csodaszépek így együtt! *.*

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!