Essence krémpirosítók


A Primőr talis essence csomagomban lapult a jobb oldali pirosító, nekem pedig rögtön a korábbi Natventurista kiadás krémpirosítója jutott róla eszembe (a kollekció itthon nem volt elérhető, de ITT írtam róla), hiszen nemcsakhogy hasonlóak, de tökéletesen megegyeznek, már ami a külsőt illeti.
A belsőt tekintve sincs nagy különbség, ugyanúgy néznek ki, bár az nekem fura, hogy a világosabb csomagolásban sötétebb és egészen pinkes a pirosító - szóval plusz pont, hogy az új csomagolás megegyzik a krém színével is.

You're My Dragonfly Sugar / Miss Peachy

Maga a termék szerintem egy tök átlagos krémpirosító, anno írtam is, hogy a Natventurista verziót stainnek bélyegezték meg, de egyáltalán nem volt olyan tartós, mint vártam. Az új verzióra ezt már nem is írták rá, csak annyit, hogy friss kinézethez tökéletes, krémes pír. Az új szín, a Miss Peachy egyébként sokkal jobban is tetszik, teljesen hű  a nevéhez, és szép kis barackos beütése van, bár azért inkább mondanám korallnak, mint baracknak. Persze a You're My Dragonfly, Sugar-hoz képest jóval barackosabbnak tűnik, de számomra nem az igazi, van ennél sokkal szebb színem is.
A pirosítót könnyű felvinni, nem foltos, nem viaszos, ezért eldolgozni sem nehéz - én többnyire csak ujjal szoktam, így teljesen természetes a végeredmény. Viszont, ami nem tetszik benne annyira, hogy eléggé érződik, hogy a bőrömön van, kicsit zsírosan ragacsos, és ez így is marad sajnos - a képen is látszik, hogy mennyire fényes mindkettő. Jobban szeretem a cream-to-powder típusú krémpirosítókat, amik szépen megszáradnak és egyrészt tartósabbak is, másrészt nem aggódom szét magam azon, hogy amikor hozzáérek az arcomhoz, akkor vajon az egész pirosító landol-e a kezemen/ruhámon. Ha meg ilyen csillogásra vágynék, azt inkább csillámokról várnám, nem attól, hogy zsírosan fénylik a bőröm.
Még mindig azt mondom, hogy ez a pirosító legjobban úgy használható ki, ha rákerül egy réteg porpirosító is, mert ez egyrészt fixálja, másrészt ha egy gyengébb pigmentáltságú pírral párosítjuk, akkor szépen kiegészíthetik egymást.
Szóval a szín szép, de a minőség lehetne jobb is, sajnos nem javítottak rajta a Natventurista óta.

7 comments :

 1. Nagyon cukik csak kár hogy olyan kevés van belőle és nem csak nálad olvastam, hogy a minőség is hagy maga után némi kívánnivalót. Épp ezért szerintem nem éri meg az árát. Nem tudom miért nem tudtak ebben a kiszerelésben jót alkotni, amikor a Me and my ice cream krémes pirosítója szerintem szuper.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt nem próbáltam, de voltak sokkal jobb krémpirosítók már a trendkiadásokban, volt a Ready for Boarding, a Guerilla Gardening, utóbbi az a bizonyos cream to powder.

   Delete
 2. Ezeket a színeket is biztos, hogy beszerzem majd, a Miss Peachy-t még sehol nem láttam, de az is nagyon ígéretesnek tűnik!! :)

  Az én tesztemet a Bronze Babe-ről itt olvashatod : http://beautybymiamay.blogspot.hu/2013/10/essence-blush-stick-teszt.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Három szín van összesen, bár asszem épp azt írtam le, hogy nem a legjobb vétel.

   Delete
 3. Megnéztem a drogériában a tesztereket, és hát nálam már a természetességnél elbukott.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát igen :( Meg kell vele dolgozni, hogy annak hasson.

   Delete
 4. Kár, hogy nem egy nagy szám, pedig cuki :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!