Kiko - Pearly Malachite GreenA barátnőm nemrég tért haza Dél-Európából és ezzel a csodaszép KIKO lakkal lepett meg. Jól ismer már, tudja, hogy a kék lakk a gyengém, úgyhogy ezúton is még egyszer köszönöm! :-)


A lakk neve Pearly Malachite Green, ami nem véletlen, ugyanis tényleg egy kékszöld színről van szó. Persze abszolút a kék dominál, a zöld csak amolyan mellékzönge, de ad egy kis különlegességet az egésznek. A "pearly" vagyis gyöngyház finishtől azért egy kicsit tartottam, az ilyen lakkok szoktak jellemzően csíkozódni, de a KIKO valamit nagyon tudhat, mert gyönyörűen terül a lakk felkenéskor, és semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Egy rétegben is nagyon nagyon jó már a fedése, de a kettővel mentem biztosra. Álomszép! Már ki is szúrtam egy-egy lányt, akik a kezemet nézi, biztos tipródtak, hogy mi lehet ez a lakk.


A képek csalókák (vagy az én monitorom?) de a valóságban sokkal zöldesebb, egy olyan igazi teal szín, amit imádok, és nem tudok meunni. Azt hiszem, ősszel nagy kedvencem lesz és nem mellesleg végre végre kipróbálhattam egy KIKO lakkot is! A baj csak az, hogy nagyon megkedveltem, úgyhogy valószínűleg a lakk-kívánságlistám újabb darabokkal fog bővülni.


14 comments :

 1. Irigyelve nézegetem. :) Volt pont egy ilyen lakkom más márkától, de elviselhetetlenül pattogós volt és lassan száradt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, kár. Nem fennhéjázni akarok, de azt nem is írtam, hogy gyorsan száradt, és harmadik napja van rajtam, de nulla kopás van rajta. :)

   Delete
 2. csodálatos *_* csak ezt tudom rá mondani :D

  ReplyDelete
 3. Ő nekem is megvan és imádom <3 A KIKO lakkokkal nem lehet mellényúlni, van jópár belőlük, de egyikbe sem tudnék belekötni! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Remélem, nekem is lesz még, mert tényleg szuper! :)

   Delete
 4. Hű nagyon vagány szín, főleg, hogy mostanság nagyon rá vagyok kattanva a kékekre :)!!!

  ReplyDelete
 5. Csodálatos ez az árnyalat! Nekem OPI-ból van hasonló, és már elég sokszor előkerült. :)

  ReplyDelete
 6. Én nem szeretem a kéket, de a szín és a finish döbbenetesen szép. :) Abszolút érthető a szerelem.

  ReplyDelete
 7. Ahh, megértem a listabővítést, megacsodaszép árnyalata van ennek a lakknak! :)
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 8. Nagyon szép színe van! Nekem még nincs KIKO lakkom, de annyira szépek, úgyhogy muszáj lesz beszerezni egy párat :)

  ReplyDelete
 9. Aajajjaj. Ez valami gyönyörű. Azóta is szikrázik a szemem... Megnézném matt fedőlakkal :) Eddig nem tetszettek a KIKO lakkok, d ez nagyon felkeltette a figyelmemet.

  http://azalanyblogja.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 10. Örülök, hogy tetszik nektek, nálam teljes a szerelem :))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!