Love never dies


Ez egy gonosz, gonosz lakk! Hogy miért? Mert nem hagyja a kamerának, hogy megörökítse az igazi színét, szépségét. Szóval kénytelenek vagytok az elmondásomra hagyatkozni vele kapcsolatban. Nos, ha létezik tökéletes korall-piros, akkor az ez. Határozottan piros, de bizonyos szögben van benne egy neonos-pinkes árnyalat is, valami fantasztikus egy szín, nagyon egyedi! Igazi nyári vidámság.
Egyébként a lakk maga is nagyon szupi, nekem jobban tetszik ez a típusú lakk a NYC pultjáról, mint a másik, In a minute lakkok. Egyrészt az állaga is kellemesebb számomra, másrészt eszméletlenül fényesre szárad, a tartósságát pedig már meg sem említem - pedig az is csudaklassz. Azt hiszem nem ez lesz az egyetlen alkalom, hogy idén felteszem. :-)7 comments :

 1. talán nincs olyan komponens a digitális gép színkeverésében, ami egyezne a lakk igazi színével, de ez csak tipp volt :D amúgy szerintem nagyon szép lakk, talán beszerzem, úgysincs még korall lakkom.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát nincs, hiába állítgattam a színeket, egyszerűen nem tudtam visszaadni az élénkségét. De már rögtön látszik az üvegben is, úgyhogy meg fogod ismerni a boltban is :-)

   Delete
 2. Vúúú, nagyon dögös kis lakk! :)
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
 3. Ez a lakk nekem is megvan, es egyszerűen imádom:) olyan "titokzatos" a színe, mint a szerelem :)

  www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. alig várom, hogy felkenjem!

  ReplyDelete
 5. Nagyon szép színe van még így is. Szerintem én is kipróbálom, köszönöm az ajánlót!:)

  ReplyDelete
 6. Örülök, hogy tetszik nektek, remélem felkenve is fog :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!