New York Color újdonságok - Expert Last körömlakkok


Ezt a majdnem svéd-mintás lakkozást nem az Eurovízió tiszteletére készítettem. A véletlen műve, hogy pont őket házasítottam össze, ugyanis ezt a két színt kaptam a NYC új lakkjai közül.

A múltkor már írtam, hogy sokminden megújul a NYC állványain, ez alól pedig a körömlakkok sem kivételek. 40, ismétlem negyven új szín jelent meg (illetve lehet, hogy régiek is vannak, csak új köntösben) a pasztellektől, a duokrómokon át az egészen élénkekig van minden.  


A NYC lakkjai közül eddig nem sokat próbáltam, de amit igen, azzal nagyon is elégedett voltam. Mivel a lakkokat a Coty küldte, így random színeket kaptam, mégis hihetetlen, hogy mennyire eltalálták az ízlésemet: valószínűleg a polcokon is ezeken akadt volna meg a tekintetem. 

Fresh Blue, Anise Green

A két szín a Fresh Blue♦ és az Anise Green. Mindkettő az Expert Last família tagja, ami 10 napos tartósságot ígér. A csomagoláson egyébként nem tudom mit változtattak, nekem ugyanolyannak tűnik, mint a Turbo Dry fedőlakké, pedig azt már elég régen vettem. No mindegy, lehet, hogy csak a feliratok változtak. Egyébként még pont egy ilyen középkék hiányzott a kék kollekciómból, jeeee.
Az ecset nagyon tetszik, picit szélesebb, bár ezt manapság már átlagosnak mondanám. Azt hiszem, a vékony, hosszú lakkecsetek kora végképp lejárt, aminek szívből örülök, mert ki nem állhatom. Ahelyett, hogy 650 húzással tudnék befesteni egy körmöt, 3-4 húzással meg is vagyok, sokkal kényelmesebb. 

Anise Green, Fresh Blue - 2-2 rétegben

A lakkok állaga valószínűleg színtől függ, mert a kék valami fantasztikus, már egy rétegben tökéletesen fed, gyorsan szárad, és szépen terül. A limezöld már kicsit trükkösebb. Bár gyorsan szárad, nem elég az egy réteg, mert borzasztó csíkos, a minimum a kettő, úgy viszont már nagyon szép, egységes. Mondjuk még sosem láttam olyan limezöld lakkot, ami egy rétegben fedett volna, úgyhogy szerintem ez a szín sajátossága. Egyébként mindegyik nagyon szép fényes is lett, akár a fedőlakk is elhagyható. Nálam a tartósságára sincs panasz, mondjuk nagyobb próbának nem vetettem alá őket. A lemosásnál viszont csak óvatosan, mert a kék imádja a bőrt. :-(

Összességében azt kell mondjam, hogy elég jól sikerültek a lakkok, és az is biztos, hogy bátrabban nézek körül a NYC háza táján, mint eddig. 

11 comments :

 1. A csoportképen a felső sor balról 5. lakkját hetek óta kergetem és sehol nem találom... :(
  Azt hiszem addig nem nyugszok míg meg nem nézhetem élőben, azt a világos barackszínűt meg mindenképp be kell szereznem! :)
  Tulajdonképpen elég sok tetszik ezen a csoportos promo képen, olyan jó lenne egy teli displayt végignézni, de hát mindig le vannak fosztva. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt láttam már, nagyon hasonlít a Mean&Green lakkra a MACtől, csak kevésbé csillámos talán. Teljes displayt még én sem láttam, pedig engem is érdekel 1-2 szín.

   Delete
 2. Az alap Expert Last lakkokból van kettőm, mindkettő picit gyengén fed, az ecset hosszúkás inkább, viszont dolgozni velük egy álom, nagyon szeretem őket. Ja, és ők még csak 7 napot ígérnek :)
  Találkoztam már mindannyiukkal, aznap, mikor kijöttek, még a Rossmannban, azóta már csak a Müllerben láttam őket. Ez nem baj, mert oda ritkán járok :) nagyon jó munkát végeztek velük, gyönyörűek, de megfogadtam, hogy ellenállok. A mülleres kuponommal is olyanokat vettem inkább, amiket régen kinéztem, büszke is vagyok :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rossmanban még nem is láttam őket. Vagy csak nem tudom megkülönböztetni a régi színektől?

   Delete
 3. az Anise Green annyira szép, tuti be fogom szerezni! :)

  ReplyDelete
 4. nagyon szépek! :) és a manikűr is nagyon bejön :D

  ReplyDelete
 5. huuu sok sikert
  nagyon tetszik a manikurod

  ReplyDelete
 6. sok sikert ;)
  nagyon tetszik a manikűr! :)

  ReplyDelete
 7. Nagyon jó színe van mind a két lakknak! =) És a mani is nagyon tetszik velük. =)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!