Flamingo Pink


MI? A Carmenesque-nek pink a körme? Ilyen sem fordult még elő azt hiszem a körömlakkok történetében soha. Plusz L'Oréal lakkot sem próbáltam sosem, úgyhogy máris két dolgot húzhatok ki a listámról.


A Flamingo Pink nem annyira flamingós színű, mint amennyire neon. Engem teljesen az Aden neonjaira emlékeztet, mind az állaga, mind a finishe. Ez egy jelly lakk, ami mattra szárad, úgyhogy ha szép fényes körmöket akarunk, akkor mindenképp kell rá fedőlakk. Szerintem így szebb is, mint matt felülettel, úgy egy kicsit olcsó hatása van. Viszont ami a hatalmas előnye ennek a finishnek, az a szupergyors száradás, tényleg lehetetlen elrontani vagy belenyúlni. Két rétegnél még mindig átlátszik a körömvonal, de gyanítom, hogy háromnál is így lenne - ezért kipróbáltam, hogy vajon a csillámos fedőlakk mennyire fedné el ezt a kis problémát. Szerintem elég jó lett az eredmény, de azért láthatjátok a sima verziót is. Mivel a lakk melegebb árnyalatú, így egy arany szín illett hozzá, talán ezért is vettem meg őket így párban, mert rögtön egymáshoz passzintottam kettejüket. Szóval így került rá a Gold Carat. A képeken egyébként elég foltosnak tűnik a Flamingo Pink, de valójában szépen terült a szín, és teljesen egyenletes. Szerintem csak a fény törik meg ilyen hülyén rajta...néhol szinte pirosnak tűnik, röhej! Higgyétek el, az egész olyan pink, mint az üvegben.Az ecsete a lakkoknak baromi jó, egy picit nagyobb, vastagabb, mint a szokásos ecsetek, és szuperül lekerekített, a kisujammat szinte teljesen be is terítette, így egy-két húzással meg is van minden köröm. A hipergyors száradással együtt tényleg pikk-pakk lehet lakkozni, akár a kocsiban/vonaton ülve elkészül, amíg leérünk a Balcsihoz.


Azt kell mondjam, meglepő, de nagyon teszik ez a lakk. Persze szigorúan ez az árnyalat, (egy hidegebb rózsaszínt még mindig nem tudok vizuálni) és csakis nyárra, el nem tudnék más évszakot képzelni, amiben ilyen színt festek magamra. Nyugalom ettől még nem leszek én "pink lány" (! ;)) de nyárra kell egy ilyen vidámság, ha már úgyis az a sorsunk, hogy megdöglünk a melegben. Akinek ez már túl neon, az lábon még mindig elhordhatja.
Viszont a teljes árat egyáltalán nem éri meg, főleg, hogy elég kis mennyiség (alig használtam még, és már a negyede elfogyott). Szerencse, hogy féláron vettem, így még épp belefér, bár szerintem az Adennél is találunk ilyesmi színt sokkal olcsóbban.

8 comments :

 1. Én nagyon szeretem a rózsaszín lakkokat, gyakran előveszem. Millió árnyalat van itthon belőlük. :)Ezzel az a gondom, hogy nagyon kiábrándít, amikor egy lakkot kettőnél többször kell felvinnem a tökéletes hatás érdekében. 3 réteg már lassan szárad és valahogy sok idő... A színe szép, de összességében nem győzött meg. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahogy írtam, ez jelly lakk, ami mindig átlátszó lesz egy kicsit, szóval elég a két réteg is belőle. És szuper gyorsan szárad, úgyhogy én a jó lakkok közé sorolom. Nekem pl az Essence lakkok sokkal lassabban száradnak ehhez képest, pedig a régi fajtából azt sem mondanám olyan nagyon sok időnek. :)

   Delete
 2. Tök durva, hogy a köröm tövénél ciklámen, a közepén pedig piros színben rikít a képeken! :)))
  Csodás lett a párosítás az arany csillámokkal!
  Pusza: Reni

  ReplyDelete
  Replies
  1. A fény, a fény! Többször is megkíséreltem a képkészítést, de ugyanez lett az eredmény. :)

   Delete
 3. szép ez a pink szín, és ezzel az arannyal ütős!!

  ReplyDelete
 4. Odavagyok ezért a párosításért! :O

  ReplyDelete
 5. nagyon tetszik ez a pink lakk. meg is venném, de már annyi pink lakkom van.. :D valahogy mindig azok tetszenek meg. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!