Electric Blue


Furcsa, de még sosem használtam Astor lakkot. Ezért igencsak meglepődtem, amikor az Astor állványán pillantottam meg egy régóta vágyott körömlakkot: ez az Electric Blue. Úgylátszik, a kéknek tényleg minden árnyalatába szerelmes vagyok, úgyhogy ez a kobaltkék sem maradhatott ki. Mióta megpillantottam a Nails Inc. Baker Street nevű lakkját (zseniális név egyébként!), azóta kerestem egy hasonmást, de a kedvenc márkáim között egyszerűen nem akadtam rá. Talán a H&M Blue My Mind nevű darabja hasonló, viszont nagy hátránya, hogy szinte sosincs készleten. Szóval örülök, hogy végre megvan a Baker Street hasonmásom, ráadásul egy meglepően jó minőségű lakk képében.


A teljes és egyenletes fedéshez kellett a három réteg, nekem kettőnél még egy kicsit csíkos volt. Viszont annyira gyorsan megszáradt mindegyik réteg, hogy csak na, rendesen csodálkoztam is. Ráadásul nem csak a teteje száradt meg, hogy aztán egy óvatlan mozdulattal belerondítsak a már csontszáraznak hitt lakkozásba, nem, az egész megkötött rendesen. Az Essence BTGN és a NYC Turbo Dry fedőlakkokhoz tudnám hasonlítani a keménységét és fényességét is, így nem is kellett rá semmilyen turbózás. 
Elvileg ez egy tartós lakk, 10 napig is fentmarad, ráadásul körömerősítő összetevők is vannak benne, tiszta multinfunkció. Az ecsete Salon Pro névre hallgat, egyenesre vágott és egy picit szélesebb, laposabb az átlagnál, nekem egyébként nagyon kényelmes, pikk-pakk megvan a lakkozás vele. A tartósságától azért nem vagyok elájulva, sajnos elég hamar elkezd kopni, de annak, aki nem mosogat, ideális lehet (bár a 10 napot erős túlzásnak érzem). Ahogy hallottam, a Baker Street sem bírja sokáig, szóval örülök, hogy 6-700 Ft-ért lett az enyém, és nem 11 fontért.
A szín pedig szerelem, azt hiszem ruhában is hordanám!

22 comments :

 1. erről a kékről nekem az essence lakkja jut az eszembe.

  http://mdolla1981.blogspot.it/2012/11/essence-snow-white-02-grumpy.html#.UZNtTGIkazY
  nagyon szép.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt egy picit talán sötétebbnek látom, de valóban szép!

   Delete
 2. úúúúú, Kriszta, annyira jó dolgokat mutatsz mindig, nem ér! bár én nem vagyok kékes, de ezt a lakkot nekem is meg KELL szereznem. olyan szép. és mst megtanultam, h ez a kobalt árnyalat. köszi. :)
  örömhír: tegnap konstatáltam, h az elmü számla mellé adott kuponokban most van egy dm-ben beváltható astoros, (jún. 1-júl. 31 között érvényes). 50%-os áron vehető vele egy termék. lehet, h őt veszem meg az egyik kuponnal, a másikkal meg szerintem egy vadiúj gél lakkot, van is egy gyönyörű taupe, amibe beleszerelmesedtem.

  (tudom, h tudod, de akkor is) megjegyzem, örülök az ismét rövidre reszelt körmeidnek! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Remélem találsz még, én azóta nem is láttam sehol sajna :( Mintha az új gél lakkok váltották volna ezt a verziót, és mások a színek. De ne legyen igazam!

   Delete
  2. Az új lakkoknak viszont krémmánia alapján elég jó a fedésük és jó tartósak is. :)

   Delete
 3. nagyon szép lakk! :) igazi vidám, nyári, feltűnő :)

  ReplyDelete
 4. aww... ezt aztén a nagybetűs tökéletes KÉK ! :P

  ReplyDelete
 5. Nagyon szép kék színe van! :)

  ReplyDelete
 6. nagyon szép, bár magamon nem tudnám elképzelni :/ nekem sötétebb kékjeim vannak illetve menták, ilyen élénk nem igazán, pedig másokon nagyon szép! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én meg most el sem tudok más kéket képzelni magamon, egyik sem tetszik annyira, mint ez :D Régebben én sem álltam volna le egy ilyen színnel, de szerintem körömlakkban annyi mindent megengedhetünk magunknak, amit mondjuk ruhában már nem vállalnánk be. :)

   Delete
 7. szép színe van! :)

  ReplyDelete
 8. nekem is a h&m blue my mind jut eszembe róla, csak azzal egy gond van: fél nap alatt lepattog...

  ReplyDelete
  Replies
  1. A H&M nagy lakkokért annyira én sem vagyok oda, és bár ez sem a tartósság magasiskolája, azért fél napnál többet bír ki szerencsére

   Delete
 9. Hát ez valóban gyönyörű <3

  ReplyDelete
 10. Imádom ezt a lakkot! Annyira gyönyörű színe van. Most is ez van a körmeimen. :D Vagyis inkább a pontos megfogalmazás, hogy ez is. :D

  ReplyDelete
 11. Szerelmes vagyok ebbe a lakkba nekem kell.

  ReplyDelete
 12. Tényleg nagyon hasonlít a H&M Blue My Mind-ra, annak is ilyen szemkápráztatóan kék színe van.:)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!