New York Color újdonságok - Expert Last Lip Color rúzsok


Nem sűrűn szerepel az NYC nálam, valamiért mindig kimarad a szórásból, amikor körbenézek a drogériákban. Eddig csak a Turbo Dry fedőlakkot próbáltam ki és szerettem meg tőlük, de most a Coty jóvoltából lehetőségem nyílt az újdonságokat is megcsodálni. A NYC polcain ugyanis márciustól új csomagolásban találhatók meg a rúzsok, így ennek apropóján ki is próbálhattam néhány színt az Expert Last Lip Color  családból. Ezen kívül egy új spirált is kaptam, amit a következő bejegyzésben fogok megmutatni. Most viszont a rúzsoké a terep.


Amire igazán rámentek, az a színkavalkád. Nem ismerem a korábbi választékot, de most erős, vibráló és visszafogottabb színeket is tartalmaz a paletta, úgyhogy mindenki megtalálhatja a preferenciáinak megfelelő színt. Öt színt fogok megmutatni, hátha segítenek a döntésben.


A csomagolás tetszik is meg nem is. Az nagyon jó, hogy a tubus színe olyan, mint a rúzsé, ezt preferálom az egyencsomagolás helyett. Mindegyik külön be van csomagolva, ez is szuper. Viszont, a rúzsokat csak eddig lehet betekerni, vagyis amikor a kupakot le-felteszem, akkor nagyon vigyáznom kell, hogy ne nyomjam bele a rúzsba. Ahogy ismerem magam, ez idővel úgyis be fog következni...Jobban szeretem, ha a tubusba teljesen be tudom csavarni a rúzst, de ahogy megfigyeltem ez általános betegség az olcsóbb márkák rúzsainál.


A színek között elég sok a rózsaszínes tónus, alapvetően még a piros is inkább rózsás. De mindenképp körbenézek majd a polcokon, hátha lesz egy szép barackos, vagy korall. Íme a színek: az első három (Air Kiss, Traffic Jam és Blue Rose) krémes, és teljes fedésű, az utolsó kettő (Flirty és Sugar Plum) pedig kicsit áttetszőbb, és gyöngyházas. Azt hiszem ez utóbbiak inkább a fiatalabb korosztálynak tetszetősek, akik még nem mernek nagyon erős színeket viselni (bár a Sugar Plum nekem nagyon tetszik, még magamon is). A másik három viszont zseniális! Erőteljes a fedésük, de mégis kellemes őket viselni, jó az illatuk, és nagyon könnyű feltenni mindegyiket. Elég tartósak is, de nem szárítanak különösebben. És emellé nagyon kedvező az áruk is, 609 Ft.


Később jön az új spirálról is egy bejegyzés, stay tuned!

12 comments :

 1. Az baj, hogy nekem olyan ezüstös fényűnek tűnnek amiket nem szeretek (első 2 ami rajtad van). A többi meg sajnos nem épp hétköznapi (ami nem baj) de pl egy jó kis halvány baracknak-korallnak-nudenak jobban örülnék :) A csomagolás és ez a félig visszahajtható megoldás borzalmas :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekem sem a kedvencem, inkább a krémes rúzsokat szeretem. A sajtóanyagból az derült ki, hogy vannak hétköznapi színek is, úgyhogy érdemes egy pillantást vetni rájuk :)

   Delete
 2. Nekem az Air Kiss régi csomagolásban van meg, és nagyon szeretem, csak az a szerencsétlen csomagolása ne lenne... már jópárszor sikerült végigszántani a rúzs tetejét a kupakkal :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát fotózásnál, mint a hímestojásra, úgy vigyáztam, hogy csak addig ne bénázzak, amíg sikerül lekapni. Minden mozdulatomat meggondoltam kétszer is. Ezzel igazán kezdhettek volna valamit, ha már az előző verzióban is így volt...

   Delete
 3. úristen az air kiss és a traffic jam.. elképzelhető, hogy holnap ezzel a kettővel jövök haza a rossmannból :D
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nekem is ez a kettő a kedvencem! :)

   Delete
 4. A Blue Rose megvan a régi csomagolás közül, imádom, kedvenc rúzsom. :) Én nagyon szeretem nem csak a rúzsait a NYC-nak hanem a lakkokat is, nagyon jól teljesítenek, bár a színválaszték általában elég tré. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lehet, hogy ezért nem vonzza sosem a tekintetemet. Valahogy a Catrice-nek, Essence-nek sokkal színesebb az összeképe.

   Delete
 5. oké, akkor már értem, h miért a sugar plum tetszik nekem is azonnal, mert a rúzsos énem (még) nem tőrt a felszínre és inkább a visszafogottabb és kevésbé erőteljes színeket érzem nyerőnek

  de ez biztosan szuperül is áll neked, egész arcosan is! ;) a blue rose-t pl. nem tudom elképzelni, nekem az öreg nős így elsőre.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hú pedig az sokak kedvence, bár az én ízlésemnek nagyon blue az a blue. Ezért inkább az Air Kiss tetszik, az tényleg lehengerlő és inkább az én színem.

   Delete
 6. Én fiatal vagyok és imádom a vibráló színeket a nude színeket pedig nem szeretem. :) A Blue Rose fel is kerűlt a listámra! :)

  ReplyDelete
 7. Gyönyörűségesek ezek a színek, talán az utolsó a kedvencem, szuper lenne tavaszra, nyárra. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!