New York Color újdonságok - Big Bold Curl szempillaspirál


Ahogy ígértem, jön is a bejegyzés a NYC új spiráljáról. Ez a Big Bold Curl mascara , aminek a különlegessége a hatalmas fejű, kicsit ívelt keféje. A csomagolása semmi érdekes, türkiz alapon magenta betűk, fiatalos és figyelemfelkeltő. Amiért viszont egyáltalán szóba kerül a csomagolás, az a szuper záródása. Ugyanis nem csak hogy rátekerekem a tetejét, de egy kis kattanást is lehet hallani, amikor tényleg teljesen záródik. Szerintem ez nagyon jópofa, valahogy nagyobb biztonságban érzem a spirált, hogy teljesen záródik, és én spirálnál még sosem találkoztam ilyen megoldással. 


Azt hiszem még sosem volt nálam spirálos bejegyzés, mert egyszerűen annyira szánalmas pilláim vannak, hogy nem szívesen mutogatom őket. Viszont lehet, hogy pont ezért lennék alkalmas tesztalany, hogy megmutassam egy-egy spirál tudását - hiszen akinek gyönyörű, hosszú pillái vannak, annak persze, hogy szép lesz a spirálozás után is. Szóval készülődik egy ideje nálam a Spirál-hét, amikor mindennap bemutatnék egy-egy terméket egy héten keresztül. Mit szóltok hozzá, lenne értelme?


Oké, hogy akkor a NYC spirálról is szó essen. A hatalmas keféket nem szívlelem, mert elég pici a szemem, és nagy fejjel könnyebb a baleseteket is összehozni. Viszont az is igaz, hogy a kecses, vékony fejeken meg sokszor nincs elég anyag, és minimálisnak tűnik emiatt a hatása. Szóval emiatt az örök ellentmondás miatt én sem tudom eldönteni, hogy akkor melyiket is szeressem. Ahogy a képeken látjátok, azért elég durva a hatása, legalábbis a nem létező pilláim helyett, hopp lettek pilláim. Viszont eléggé csomósan lehet csak felvinni a krémet, és minél inkább próbálnám újabb és újabb húzásokkal elérni az egyenletesebb végeredményt, annál rosszabb a helyzet. Alsó szempillákon meg úgy kell vigyázni, hogy csak na. Szóval nem kedvenc egyelőre ez a spirál, de még adok neki esélyt, mert a legtöbb spirál elsőre engem nem szokott meggyőzni, aztán a 4-5. használat után meg ki se lehet venni a kezemből. Az ilyen tartóssági dolgokba most nem mennék bele, mivel nem nagyon szokott könnyezni a szemem, de azt elmondhatom róla, hogy eddig nem potyogott, és lemosni is elég könnyű.

Mit gondoltok? Kipróbáljátok? És jöhet a Spirál-hét?

12 comments :

 1. nekem bevált, az én pilláimat nem tapasztja össze ennyire.

  ReplyDelete
 2. Engem annyira nem győzött meg :S

  ReplyDelete
 3. Szia!
  Nekem úgy tűnik,túl sok cucc volt a spirálon.Én először lehúzogatom jó párszor a spirál fejét a tubuson,bár gondolom ez nem újdonság.De itt még nem állok meg,mert nekem még úgy is sok cucc marad rajta,fogok egy zsepit,és jól felitatok róla még egy csomó festéket.És így,hogy alig hagyok rajta valamit,többször tudom áthúzni a pilláimon a kefét,nem lesz csomós egyáltalán,nem megy rá egyszerre egy kiló cucc.Amúgy meg nincsenek is szánalmas pilláid,a blogod meg tök jó!
  Anett

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hát azért ennél lehetne kicsit kevésbé bonyolult a spirálozás. Van azért olyan spirálom, amivel pár húzás és tökéletes a dolog, nem kell semmit sehova kenni :)
   Amúgy köszönöm :)

   Delete
 4. Kicsit off téma, de milyen PS actiont használtál itt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem használok PSt, csak Gimpet, ott pedig a Curves beállításokkal játszottam.

   Delete
  2. Értem, és köszönöm! :)

   Delete
 5. Nagyon tetszik ez a Spirál-hét ötlet, szívesen olvasnám! :)

  ReplyDelete
 6. Én használom ezt a spirált, sőt a narancssárga tesóját is. Utóbbit egy hajszállal jobban kedvelem. De csak egy hajszállal :] Az elején nagyon folyós a festék a tubusban, kell neki egy kis idő, még besürösödik, akkor már nem tapasztja össze a pillákat. Szeretem a NYC spirálokat, mert nekem nem potyognak, tartósak nagyon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is ezt szoktam tapasztalni a spiráloknál, szóval egyelőre kivárok :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!