Wanted #29


OPI - Mariah Carey kollekció - Oké, vallomás következik. Nekem a legújabb körömlakk dobás, a liquid sand egyáltalán nem tetszik. Utálom, ha érdes egy lakk, a csillámos lakkokban sem bírom, ha kitüremkednek a körmöm felületén. Ráadásul óhatatlanul is beleakadnak ebbe-abba, így félő, hogy a lakkozás is könnyebben megsérül. Szóval nem értettem egyáltalán, hogy mi ez a felhajtás a liquid sand körül. Aztán megláttam. Mégpedig a Müllerben a Mariah Carey kollekciót. ÚRISTEN, hogy mennyire szépek a lakkok, arra szavak sincsenek. Természetesen a Get your number azonnal megragadta a tekintetemet, de őszintén szólva bármelyiket elfogadnám, mert annyira szépek és különlegesek (a promóképek, de még a netes swatchok sem adják vissza azt a ragyogást, ezt saját szemmel kell látni!). Szerencsére a színmintákat is tanulmányozhatjuk a boltban, úgyhogy megtapiztam a lakkokat, és nem annyira rossz, mint vártam. Persze nem tudom, hogy magamon hogyan viselném, de szerintem megbírkóznék a feladattal, mert a szín kárpótolna. A kollekcióban egyébként a nem liquid sand lakkok is nagyon szépek, a Pink Yet Lavender de az Anti-Bleak is valami eszméletlen, pedig sem a lila sem a rózsaszín lakkok nem szoktak megmozgatni különösebben. Egyébként nem csak a teljes méretű lakkok, hanem mini kollekciók is kaphatóak, így méginkább döntésképtelen vagyok. Mellesleg az OPI állvány többi lakkja is nagyon csábító, olyan szép színek vannak, alig tudnék választani. Nézzetek be egy Müllerbe (vagy Douglasba, Marionnaudba) és csodáljátok meg ti is a színorgiát.


Real Techniques Contour Brush, Stippling Brush és Deluxe Crease Brush - A gyűjteményemből még ez a három ecset hiányzik, és akkor Real Techniques ügyileg ki vagyok kupálva. A Contour Brush és a Stippling Brush Nojko ajánlása miatt birizgálja a fantáziámat - kellene egy jó kontúrozó ecset, mert úgy találom, hogy a már meglévő készletemben mindegyik túlságosan nagy fejű egy ilyen finom műveletsorhoz. A Stippling Brush pedig kifejezetten a krémpirosítók miatt érdekel, bár nem ő az elsődleges vágyam, mert eddig úgy tapasztaltam, hogy a legjobban ujjal lehet eldolgozni a krémes dolgokat. A RT ecsetek közül egyébként kifejezetten az arcecsetek érdekelnek, mert a szemem sminkelését csodálatosan megoldom az Essence ecsetkéimmel, úgyis nagyon ritkán készítek bonyolultabb szemsminket. Akkor mit keres itt egy szem ecset? Nos a Deluxe Crease Brush a nagy feje miatt korrektor felvitelére ajánlják az okosok, és mivel a pici szememhez amúgy sem akarok nagy fejű ecsetet, így én is erre használnám. Viszont ennek és a kontúrecsetnek is az a hátránya, hogy csak szettben kapható, amikből sajnos egyetlen másik darab sem érdekel, úgyhogy egyelőre rejtély, hogy miként fogom beszerezni őket. 


Sigma Spa ecsetmosó kesztyű - Ez szigorúan a plátói kívánságlistámon szerepel, mert nincs az az isten, hogy 40 dollárt adjak egy gumikesztyűért. De mégis tök jópofa, szívesen kipróbálnám, noha szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja és valószínűleg enélkül is ki lehet mosni az ecseteket megfelelően. Ráadásul a beauty világ elég találékony, és szerintem hamarosan ellepik a blogokat a dupe-ok garmadája.Catrice Mint me up - Amikor először megpillantottam ezt a lakkot, már repült is a kosárba. Aztán a boltban járkálva rámtört a lelkiismeretem, hogy nem igaz már, hogy megint egy kék lakkot akarok hazavinni. Úgyhogy visszatettem, és marhára örültem magamnak, hogy micsoda akaraterőm van nekem. A fenét van, hiszen már itt is van a kívánsálistámon... Amint Rossmann közelben járok, már veszem is meg. Az új lakkok közül ez volt az egyik (a másik a Hugo Moss!), ami nagyon megfogott, élőben pedig ha lehet, még jobban elkápráztatott. Na, majd ha meglesz, akkor írok még róla. :-)

17 comments :

 1. Wayne Gossnak volt egy videója nemrég erről az ecsetmosó kesztyűről, amiben ő is ki volt akadva, hogy ezt 40 dollárért képesek az emberekre rásózni, elég vicces volt. Láttad? :) http://www.youtube.com/watch?v=rzT8I2lKcy8

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nem láttam még, köszi :) Ezt a cinizmust :D

   Delete
 2. A liquid sand lakkok közül nekem a lila van meg, imádom. Szintén gyűlölöm, ha érdes a körmöm felülete, de megtapiztam Müllerben, és tudtam, hogy nekem ez kell. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hasonlóan érzek, csak a kék iránt :)

   Delete
 3. Ugyan nem kesztyű, és mondjuk kell hozzá ragasztópisztoly (de ha valaki nagy DIY-er, akkor úgyis van neki), és nem kesztyű, de az alternatíva már megszületett : http://www.youtube.com/watch?v=Zeefo2wZ14k

  ReplyDelete
  Replies
  1. nekem ez a megoldás jobban tetszik mint a kesztyű :)

   Delete
  2. Ez nagyon jó, köszi! :)

   Delete
 4. Én megvettem az OPI: Mariah Carey kollekcióból a Pink Yet Lavender-t. Isteni! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jajj, az nagyon nagyon szép. Csak félek, hogy nézegetni jobban szeretem, mint tényleg használni is.

   Delete
 5. ebayről rendeltem meg a kék opi lakkot, alig várom már, hogy nálam legyen!!! az egész kollekció csudaszép

  ReplyDelete
  Replies
  1. Őszintén szólva engem egyáltalán nem hozott lázba, amíg nem láttam élőben. Nem különösebben mozgat meg Mariah sem, plusz a színek is nagyon cukorkás-csajosnak tűntek, az meg nem az én világom. Szóval elképesztő, hogy ezek ellenére is megtetszettek a lakkok :)

   Delete
 6. alig várom hogy az ecsetmosó kesztyűnek legyen valami olcsó másolata :D
  (roni)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én az Ikeában láttam mintás szilikon sütőkesztyűt, igaz csak egyfajta minta van rajta, de ki tudja, szerintem működhet :)

   Delete
 7. Engem a Mariah Carey lakkok nem különösebben fogtak meg, pedig próbálkoztam megszeretni őket, de valamiért nem megy. Sebaj, majd a Bond Girls-ből bevásárolok. :) Viszont az új Catrice lakkok....végem lesz. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én pont fordítva vagyok, a Bond lakkok nem igazán fogtak meg, egyedül talán a Vespert tudnám elképzelni magamon. Viszont lehet, hogy saját szememmel látva, megtapizva megintcsak változna a véleményem, úgyhogy ki tudja mi lesz még itt a liquid sand-del? :)

   Delete
 8. de bolond vagy, h visszatetted! :D jó, igazából nem tetted rosszul, hiszen nem egy limitált kollekció utolsó példányát utasítottad (átmenetileg) vissza, és legalább bebizonyosodott, h őt tényleg nagyon szeretnéd! ;) majd mutasd meg, catrice lakkokban nem vagyok annyira otthon. itt tetszik.

  a mariah szettért napról napra egyre jobban oda lettem, míg csütörtökön bementem a blahás müllerbe (gondolom közös vágyunk, h a "nagyszerű" árkád2ben is nyíljon egy, annyira szuper lenne! :)) és megvettem a szettet. a kéket nyomban magamra is kentem és szüntelen a körmeim bambultam ill. ha épp nem lestem, akkor tapogattam. most a lazacos következik, nekem ez a két favoritom. de a mini üveg nem jön be, nehéz megfogni és aránytalannak érzem, iylen téren az orly sokkal jobb koncepcióval rukkolt elő, az ő kis üveget csípem.

  az R.T. ecsetek az én szívem is megdobogtatják, megértelek. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, pontosan így gondolkodtam: mivel nem limitált, ráérek akkor megvenni, ha tényleg nem bírok magammal :D

   Nem hiszem, hogy lesz Müller, épp elég a Rossmann-DM-Douglas-Marionnaud-Lush kvintett, emiatt én nem is vágyom rá különösebben, meg aztán pár metrómegállónyira van egy. Valószínűleg hely sincs neki, bár ki tudja, mit álmodnak az Insterspar helyére :)

   Az opi miniket annyira én sem szeretem, valahogy az ecset is annyira pici :(

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!