W7 - Africa bronzosító

Még tavaly keresett meg a Szépségtrend webáruház, hogy szívesen küldenének terméket kipróbálásra. A néhány választottam közül, végül a W7 Africa  nevű bronzosítót kaptam a cégtől tesztelésre.


Nagyon cuki, négyzet alapú papírdobozban lapul a termék, ami a Benefit pirosítóira/bronzosítóira hajaz, bár ezt nem igazán utazáshoz találták ki. Mivel a tetejét egyszerűen csak rátesszük, ezért én eléggé félnék, hogy lejön a táskámban, és nagy zűrt csinál. Így megmarad fióklakónak.


Van benne egy pici ecset is, ami nagyon puha, és meglepően tömött, de én ezzel nem tudom olyan szépen felvinni a terméket, mint a saját, erre való ecseteimmel. Talán a pici nyél az oka, valahogy nem kényelmes, ráadásul a finom szálak nem nagyon tudják felvenni a festéket sem. De ez legyen a legnagyobb bajom, mivel úgysem akarom utaztatni, így nem is kell hozzá utazós, kompakt ecset. Arcsimizésre viszont tökéletes. ;-)
A termék eléggé elsüllyesztve bújik meg a dobozkában és három színből álló mintázata van: világosbarna, sötétbarna és pink. Elsőre ijesztően sötétnek tűnik, pedig épp csak egy kis színt ad az orcának. 


Viszont a bronzosító elnevezést nagyon megtévesztőnek tartom, ez ugyanis sokkal inkább egy pirosító/highlighter. A bronzosító nevéből adódóan bronzos árnyalatokat ad a bőrnek, míg az Africa sokkal inkább pink. Ráadásul az egész termék tele van csillámmal, így meglehetősen fényes a végeredmény, külön kiemelőt már nem is kell hozzá használni, mert ő  maga a kiemelő és nagyon szép fényt ad az arcnak,


Ezen a képen elég erősen vittem fel, egyébként szép szín, igazi friss, babaarcot csinál, csak az én színeimhez nem annyira passzol. A következő képen látszik, hogy milyen szépen visszaveri a fényt. Aki szereti kiemelni az arccsontját, annak nagyon jó kis pirosító lehet, főleg így tavaszra.


9 comments :

 1. Szép. Nekem tetszik. Kapható még?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én nem találtam a honlapjukon már, de ebayen van ;)

   Delete
  2. A tesminked.hu oldalán kapható, én körülbelül egy hónapja rendeltem tőlük. :)

   Delete
 2. Tesminked.hu is árulja!
  Olyan régóta nézegetem, nagyon tetszik, így a swatchok alapján is, szóval köszi a tesztet ;)

  ReplyDelete
 3. nagyon szép szín, én elkenegetném:D

  ReplyDelete
 4. Olyan régóta szemezek vele...egyedül attól tartok, hogy nem lenne tartós...de gondolom,erről nem tudsz nyilatkozni, mivel nem a te színed...:) majd kiderítem:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ó, azért hordtam, csak mindig megállapítom, hogy az ilyen nagyon babás pink nem áll jól. :)
   Átlagosnak mondanám, igazából nem vette észre, hogy hű de sokáig fentmaradna, de azért nem is tűnik el egy órán belül. Talán a pink halványodik leginkább, de a fény az ragaszkodóbb. Persze sok múlik az arcbőrön, alapozón is, illetve sminkfixálóval lehet hosszabbítani a tartósságát.

   Delete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!