Anatomicals


Még tavaly, karácsonyi ajándék kutakodás közepette fedeztem fel, hogy itthon is kapható az anatomicals márka néhány terméke a Douglas parfümériákban. Nem sok mindent tudtam erről a márkáról, csak annyi rémlett, hogy már sok helyen hallottam róla, külföldi bloggerek rendszeresen emlegetik, de mivel itthon nem volt elérhető, így nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, és sosem figyeltem rá oda igazán. De amint megláttam ezeket a vicces nevű, színes csomagolású termékeket, rögtön felkeltették az érdeklődésemet (kreatívosoknak jár az ötös!) , úgyhogy első körben két maszkot próbáltam ki tőlük. 

grease isn't the word. (tell me more, tell me more) - Ezt próbáltam ki először. Mivel a bőröm télen hajlamos kicsit jobban zsírosodni, így ez a mattító maszk nagyon jól jött most. A zseniális nevet azért hadd emeljem ki: Grease-rajongó még valaki? Belül a csomagoláshoz hasonló türkizkék trutyit találunk, elég kiadós mennyiséget, én kb 4 alkalomra használtam el, igaz általában vékonyan vittem fel. Az illata elég kellemes, és viszonylag hamar megszárad, nem kell sokáig pácolódni a maszkban. Utána eszméletlenül matt és puha a bőröm, viszont sajnos nem volt túl tartós a hatása. Első körben 2-3 napig egész szép volt a bőröm, nem fénylett át napközben, de a többedik használatnál ez az idő 1 napra csökkent le. Szóval nem egy csodatermék, de jár érte a pirospont!

farewell the scarlet pimplehell - A másik maszk egy mélytisztító, agyagos krém, ami pontosan úgy viselkedik, mint bármelyik másik hasonló maszk. Ennek már nem olyan kellemes az illata, mint a másiknak, és nem is éreztem különösebben hatékonynak. Lehet, hogy olyan mélyen tisztít, hogy annak a felszínen nincs látszatja? Persze ahogy minden agyagtartalmú dolog, ez is elég jól felszívja a faggyút, de hosszan tartó, látványos eredményt nem hozott. 


Összességében elég jónak tartom ezeket a maszkokat ahhoz, hogy továbbra is érdeklődjek a márka iránt, és örülök, hogy megjelentek nálunk is, de az én nagy kedvenc Lush arcmaszkjaimat még mindig nem tudják kiütni a nyeregből. Egyébként Viki nemrég írt az egyik arckrémükről is, és nagyon kíváncsivá tett, lehet, hogy meg fogom nézni magamnak. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e termékbővítés, és ha igen, akkor milyen újdonságok jönnek. 

Valaki próbált már bármi anatomicals terméket? Érdekelnek a tapasztalataitok!

5 comments :

 1. én imádom a Grease-t :D és azt hiszem teszek egy próbát a maszkkal is :D

  ReplyDelete
 2. nekem ajakápolóm van (never lose your cherry), nagyon durván erős, nem mű meggy illata van, remek ajakápoló tulajdonságokkal rendelkezik, cserébe kicsit ragad mikor felkened, viszont - ami számomra abszolút pozitív tulajdonság - egyáltalán nincs ízesítve (kicsit megijedtem, mikor megszagoltam, azt gondoltam, az erős illat erős ízzel is jár, de nem, hálistennek).

  ReplyDelete
 3. úúúgy vártam ezt a tesztet! (a múltkori nagy zsákmányos bejegyzésed óta:))

  én is ki fogom próbálni, mert egyrészt maszkból sosem elég (épp most is az van a fejemen, bb shopos rizses, első alkalom:)), illetve annyira szimpi a csomagolása, nem lehet neki ellenállni.
  és a grease-t is szívlelem! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dyna, fején találtad a szöget, maszkokból sosem elég! :) 290 Ft meg megérnek abszolút.
   És yay Grease!

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!