Sweet Nectar


Nemrég írtam, hogy meglátogattam a híres-neves Müller outletet, és nem távoztam üres kézzel. Egy Estée Lauder pirosítóra esett a választásom, ami minden tekintetben tökéletesen passzol hozzám. A neve Sweet Nectar, és egy csodaszép piszkos barackszínű szépséget rejt a sötétkék kompakt. Egyébként hadd időzzek el picit a csomagoláson, mert megér egy-két szót. Nekem nagyon tetszik ez a sötétkék-arany párosítás, oké egy kicsit talán retró, de nekem nagyon bejön. A monogram is olyan szép. Sosem volt még semmi EL termékem, de azt tudom, hogy a monogramot számtalanszor megcsodáltam már. 


Íme, ez lapul a kis kompaktban. Az ecset kis aranyos, puha szőrcsomó, végszükség esetén talán használnám is, bár elég nehezen veszi fel a pirosítót. Az újabb pirosítókban már nincs is ilyen ecset, cserébe nagyobb a pirosító rész - ezzel én is kiegyeznék. 


Maga a szín egyébként pont olyan, mint a kompaktban: sötétebb barack abból a piszkos fajtából - nektárszínű, na. Ami egy kicsit trükkös: első ránézésre durván csillámosnak tűnik, de valójában, és ahogy a képeken is látjátok, ebből szinte semmit nem lehet a bőrön érzékelni. Persze nem is matt, van azért egy kis fénye, de abszolút visszafogott és diszkréten tündököl tőle a bőr. 
Ami nem annyira tetszik, az az állaga: rettentő kemény, kicsit nehezen veszi fel az ecset/ujjam is, és nem is a legpigmentáltabb pirosító, amivel valaha találkoztam, ezért építgetni kell a színt. Ha teljes árat fizettem volna érte, akkor a guta megütne, az biztos. Így inkább csak kicsit csalódott vagyok, bár őszintén szólva számítottam is valami ilyesmire.


Összességében örülök, hogy kipróbálhattam ezt a pirosítót, és mivel tetszik a szín, így biztosan lesz kedvem alkalmanként építőst játszani vele, de még mindig azt vallom, hogy sokkal jobb minőséget is kapunk akár drogériákban is, úgyhogy érdemes jól körbenézni.

Próbáltatok már Estée Lauder pirosítót? Esetleg más terméküket? Bevált?

12 comments :

 1. Pont ez a színű pirosító van egy utazó EL palettámban, szégyellem magam, amiért elfelejtkeztem róla. Egyébként neked nagyon jól áll, érdemes néha építgetni. :)

  ReplyDelete
 2. neked olyan jól áll ez a hamvas barackság! :)
  egy fősulis csoptársnőm már akkor is náluk dolgozott (igaz akkor még csak diákmunkásként, de azóta felvették, olykor látom is egyik-másik boltban), tőle elég sok EL cuccom volt (persze jóárasítva).

  pirosítót ugyan sosem vettem, de jó emlékeim vannak a sima, dúsítós (vékony tubusos) spiráljukról (többször is vettem, ráadásul barnát belőle), illetve 2-3 darab négyes szemhéjpúder palettám is volt és anyukám is szívlelte az övéit. a szemceruzák is szép színűek voltak, de semmi extrát nem tudtak, mármint egyik sem volt se vízállóbb, se tartósabb, mint egy teljesen átlagos cerka.

  évekkel korábban pedig kaptam egy barátnőmtől egy EL lakkot, sötétbordót, igazi vad nőciset. sosem mertem felkenni. :)) (most már merném, de vagy 5 éve kidobtam:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Köszi :) Áhhh, a lakkot kár volt elmesélni, nemáár :(

   Delete
 3. Nagyon tetszik ez a szín, pirosító mániásként én is szeretnék egy ilyesmire lecsapni majd a Müller outletben. Legutóbb pirosítókat már nem találtam, viszont három szépsége Artdeco rúzs jött velem haza! :))

  ReplyDelete
 4. Én is ezzel szemeztem először, de örülök, hogy végül másik színt vettem meg, ez nekem nem állna jól. Egyébként szóról-szóra egyetértek veled.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Én is nézegettem egy másik színt, de túl pinkes volt, és tudom, hogy úgysem hordanám annyit. :)

   Delete
 5. A tartósságáról esetleg tudsz nyilatkozni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Átlagosnak tartom. Nem kiemelkedően tartós, de azért nem is rossz. :)

   Delete
 6. Merre, hol találhatom meg a Müller outletet, ahol vetted?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt hiszem, hogy már bezártak, március végéig voltak nyitva. Egyébként a Váci utcában van/volt, lehet, hogy mégiscsak nyitva vannak még, egy próbát megér. :)

   Delete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!