Burgundy Crush


A burgundi nagyon népszerű színnek számít mostanában, bár én pár éve már rajongok érte, szerintem az egyik legalapvetőbb őszi/téli szín. Úgyhogy igen megörültem, amikor a Max Factoros csomagomban egy burgundi lakk is lapult, pont az én színem! Ez a Burgundy Crush  és a Glossfinity családba tartozik, ami azért különleges, mert hét napig tartó fényes körmöket ígér. Azt kell mondjam, nem alaptalanul.
Ugyan hét napig nem volt rajtam, mert már meguntam a színt, de öt napot (fedőlakk nélkül persze) minimális körömvégi kopással bírt ki.Amit még imádok benne, hogy egyetlen rétegben is szinte tökéletesen fed. Igaz burgundinak nem mondanám a színt, sokkal inkább egy pinkes tónusú pirosnak, ez különösen az első rétegnél jön ki. Én a képeken kettőt használtam, mert így még csodásabb fénye lett a lakknak (Nincs rajta fedőlakk, elhiszitek? Eszméletlen!) és egy kicsit mélyült is a szín a burgundi irányába. Összességében nagyon elégedett vagyok a lakkal. Nézegettem a többi színt is, és van egy pár tetszetős, pl gyönyörű kékek (uhh, mi más?) Alapszíneket biztosan innen választanék, ha nem lenne tele a lakkosdobozom, mert szuper minőségűek, és kuponos akciókkal fél áron szerintem verhetetlenek.

Próbáltátok már a Glossfinity családot?

16 comments :

 1. Nagyon szépséges, és így hosszabban körmökön jobban is érvényesül!

  ReplyDelete
 2. Gyönyörű ez a lakk. :)

  Nekem is van pár darab Glossfinity lakkom és szerintem nagyon jók. Egy bajom van vele : az ára. Bár mindig figyelem az akciót és akkor csapok le rájuk.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Igen, szerintem is húzós sajnos. :(

   Delete
 3. Nekem egy sötét bordó (ruby fruit) van a Glossfinity lakkok közül, bár 3 réteg kell belőle de nagyon tartós és extra fényes.

  ReplyDelete
 4. Nagyon szép szín. A pirosnak ez az árnyalata tetszik a legjobban, nem túl piros, de nem is túl bordó.

  ReplyDelete
 5. Gyönyörű! :) Milyen kuponnal lehet féláron venni őket?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Azt hiszem a Glamourban volt olyan kupon, hogy féláron vehetsz meg egy sminkterméket. A glamour/joy napokkor szokott ilyesmi kupon lenni az újságokban.

   Delete
 6. Nagyon szép! Én is szeretem az ilyen színeket! : )

  ReplyDelete
 7. Gyönyörű szín, igazi klasszikus :-)

  ReplyDelete
 8. Köszönöm mindenkinek, örülök, hogy nektek is annyira tetszik, mint nekem :)

  ReplyDelete
 9. Gyönyörűséges! Nekem a 75 flushed rose van meg ebből a termékcsaládból és imádom! :)

  ReplyDelete
 10. ugyanilyen színű körmeim vannak épp! igaz rajtam egy 4 éves l'oreal lakk van (először használva, eddig csak állt a többi között, de most már hetek óta kívántam ezt a nagyon nőcis színt). nekem az amethyst van meg, vagyis gyönyörű sötétlila, épp pénteken adtam kölcsön egy barátnőmnek, mert beleszerelmesedett.

  ReplyDelete
 11. a koromlakkok gyonyoruek!!!
  http://ladybirdcastle.blogspot.ro/

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!